Terug naar overzicht Terug

FC Emmen verlengt met Dennis Telgenkamp


FC Emmen heeft overeenstemming bereikt met Dennis Telgenkamp over verlenging van zijn aflopende verbintenis. De 29 jarige goalie, die sinds de zomer van 2015 in Emmen onder de lat staat, tekent één jaar bij, en zal dus in ieder geval tot medio 2018 in Emmen blijven.


Manager Voetbalzaken Jan Korte: “Dennis Telgenkamp heeft zich de afgelopen seizoenen onbetwist als eerste keeper laten zien. Hij is het betrouwbare steunpunt van de defensie, laat zich door zijn spelhervattingen ook in aanvallend opzicht gelden, en is met zijn ervaring en leiderschap belangrijk voor de groep. Mede dankzij Dennis zijn we op weg om het laagste aantal tegentreffers in 10 jaar tijd te realiseren. We zijn dan ook bijzonder content dat hij zich in deze fase committeert aan ten minste nog een seizoen spelen bij FC Emmen, temeer omdat ook andere clubs interesse toonden in onze sluitpost.”

Dennis Telgenkamp: “De afgelopen twee seizoenen in Emmen zijn me uitstekend bevallen, ik voel bovendien veel waardering over mijn bijdrage aan het elftal. Aangezien ik elke dag met plezier naar de club ga, en voldoende uitdaging en ambitie proef bij FC Emmen, heb ik al vroeg in het seizoen de intentie uitgesproken te willen blijven. Het voelt daarom erg goed maar ook logisch om onze samenwerking voort te zetten.”AT5W2237