Terug naar overzicht Terug

FC Emmen start in Cat.II met rugsponsor Lubbers!


De licentiecommissie van de KNVB heeft FC Emmen opnieuw ingedeeld in categorie II van het financieel ratingsysteem. De bond deed dat op basis van de begroting 2014/2015 welke half juni door de club is ingediend.


 FC Emmen wordt voor de vierde maal op rij ingedeeld in categorie II. “Wij hebben dit te danken aan het gedegen financiële beleid van de afgelopen periode. Het strak sturen op de begroting is daar onderdeel van. Daarom zijn we er trots op dat een professioneel en betrouwbaar transportbedrijf als Lubbers zich als sponsor aan ons wil binden en het komende seizoen op onze rug zal prijken. We hopen dat we de komende jaren op basis van dit beleid verder kunnen groeien met onze huidige en nieuwe sponsoren, zodat we op termijn kunnen promoveren naar Categorie III.” Aldus Manager Financiële zaken Frank Maatje.

Algemeen Directeur Wim Beekman over het goede nieuws: “We zijn verheugd dat we morgen bij de eerste wedstrijd van het seizoen 2014/2015 kunnen aftrappen met een nieuwe rugponsor. Dat een internationaal toonaangevend transportbedrijf in de gas- en olieboorindustrie als Lubbers zijn naam wil verbinden aan FC Emmen zien wij als teken van vertrouwen in de toekomst, zowel in sportief als financieel opzicht. De KNVB kijkt over onze schouder mee naar de financiën van de club, en dan is het mooi dat de bond ons daar een ruime voldoende voor geeft.”