Terug naar overzicht Terug

FC eMMen speelt in collectors item


Vrijdagavond speelt FC eMMen tegen Excelsior niet in het gebruikelijke rood-wit, maar FC eMMen speelt, ter ere van de presentatie van het eMMen eXperience vlinderlogo (het nieuwe logo dat verbonden is aan de Stichting Enerverend Emmen) in een uniek, compleet wit, thuistenue à la Real Madrid. Maar wit is ook zo wit dus naast de gebruikelijke sponsors van eMMen; Henk ten Hoor, Pals Groep, NBO en CliniClowns, zal het hagelwitte shirt ook rijkelijk versierd zijn met diverse vlinderlogo’s. Een uniek shirt voor eMMen, uniek om te hebben! En dit is nog niet alles…….na afloop van de wedstrijd zullen deze unieke shirts, inclusief unieke broek trouwens, per opbod geveild worden door een hoog geplaatst persoon, op de tweede etage van het Univé stadion. Ook onze supporters vergeten wij niet en enkele exemplaren zullen worden geveild in het supportershome.
Het shirt is voorzien van de naam van de speler die hem de bewuste avond gedragen heeft, zijn handtekening en een opstelling. Het shirt wordt ingelijst en door de desbetreffende speler bij u afgeleverd en het allermooiste van deze actie……… wij gaan weer aan de slag voor een lach!


De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de CliniClowns.

De opbrengst van de veiling maken wij bekend op ‘de dag voor een lach’ op maandag 13 maart 2006. Noteert u deze datum ook alvast in uw agenda want dan organiseren we weer een spectaculaire bijeenkomst voor de CliniClowns. Neem uw portemonnee aanstaande vrijdag mee naar de wedstrijd eMMen – Excelsior en zorg dat u in het bezit komt van een uniek shirt. Het is natuurlijk leuk om een collectors item in uw bezit te hebben maar het allerbelangrijkste is toch uw steun aan de CliniClowns en daarom kunt u bieden vanaf € 250,-. Heeft u binnenkort een Valeev, Mghizrat, El Khalifi of Van Dijk aan de muur hangen

HET NIEUWE LOGO