Terug naar overzicht Terug

FC Emmen slaat vierklapper met verlenging Technische Staf


FC Emmen presenteert vandaag de voltallige technische staf voor het seizoen 2018/2019. Hoofdtrainer Dick Lukkien zet zijn krabbel onder een verbintenis tot de zomer van 2020. Naast Dick Lukkien zullen ook (1ste) assistent-trainer Casper Goedkoop, keeperstrainer Richard Moes en assistent-trainer Bas Sibum bij de enige profclub van Drenthe blijven. Zij tekenen voor de duur van respectievelijk één, twee en drie jaar bij. René Grummel beschikt over een doorlopende overeenkomst tot medio 2020 en complementeert de technische staf.


Directeur Ben Haverkort licht toe: “Sinds de kerst zijn we bezig geweest met de invulling van de technische staf na afloop van het huidige seizoen. We hebben allereerst met alle betrokkenen gesprekken gevoerd over éénieders ervaringen tot dusver en de ideeën over de toekomst. Na grondige evaluatie van deze gesprekken hebben bestuur en directie gemeend de ingeslagen weg te moeten vervolgen. Dat is de weg waarbij we streven naar een plek bij de eerste vijf posities op de ranglijst zodat wij ons nadrukkelijk kunnen melden in de strijd om promotie naar de Eredivisie. Het moge duidelijk zijn dat we gezien het aantal betrokkenen niet over één nacht ijs zijn gegaan en de tijd hebben genomen om zorgvuldig aan de puzzel te werken. Vandaag vallen deze losse puzzelstukjes precies in elkaar en zijn we bijzonder content met het feit dat we in februari de voltallige technische staf voor het seizoen 2018/2019 aan de buitenwacht kunnen presenteren.”

117 KM EMMEN - Voetbal, FC Emmen verlengt contracten met trainersstaf, 28-02-2018,
FC Emmen verlengt de contracten met de trainersstaf. Van links naar rechts: Casper Goedkoop, Dick Lukkien, Bas Sibum, René Grummel en Richard Moes. Foto: Jan Kanning