Terug naar overzicht Terug

Actie seizoenkaarthouders


Worden we periodekampioen? Dit mag natuurlijk niemand missen en daarom kunt u als trouwe supporter van FC Emmen in de eerstvolgende thuiswedstrijd zonder extra kosten iemand meenemen naar De Oude Meerdijk.


Na maar liefst vijf overwinningen op rij, waarvan drie in eigen huis tegen onder andere NEC en De Graafschap en een gelijkspel, zijn we goed op weg richting het eerste periodekampioenschap sinds het seizoen 2002/2003. De ploeg van trainer Dick Lukkien heeft nog drie duels in de derde periode te gaan: eerst aanstaande maandagavond in Eindhoven tegen Jong PSV, vervolgens op vrijdag 9 maart thuis tegen Jong AZ en de periode wordt op maandag 12 maart afgesloten bij FC Oss. Naast de koppositie in deze periode doet FC Emmen het in de reguliere competitie natuurlijk ook gewoon erg goed. Het staat op de vierde plek met slechts zeven punten achterstand op koploper Jong Ajax en vijf op NEC Nijmegen.

Op vrijdag 9 maart 2018 speelt FC Emmen om 20.00 uur thuis tegen Jong AZ. Dit is de één na laatste wedstrijd in de derde periode en dus voor FC Emmen van enorm belang.
Voor deze wedstrijd willen wij u in de gelegenheid stellen om iemand mee te nemen naar De Oude Meerdijk.

U kunt uw gratis ticket voor FC Emmen – Jong AZ online verzilveren. Ga naar www.fcemmen.nl/tickets en log in met uw account. Ga naar de wedstrijd FC Emmen – Jong AZ en zoek een plekje in het stadion. Ga naar betalen en vul vervolgens als couponcode ‘GratisAZ’ in en klik op activeer. U kunt uw ticket nu gratis bestellen.

Lukt het niet? Dan kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur altijd bellen naar 0591- 670 670. Of u kunt op vertoon van uw seizoenkaart tot woensdag 7 maart 2018 12.00 uur een extra toegangskaart voor FC Emmen – Jong AZ ophalen bij de infobalie van FC Emmen. De infobalie is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Ik hoop van harte dat u in groten getale gebruik zult maken van deze exclusieve uitnodiging en dat we onze jongens het laatste zetje richting het periodekampioenschap kunnen geven.
Met vriendelijke groet,

Ben Haverkort
Directeur FC Emmen