Terug naar overzicht Terug

Uitnodiging Drents Verbond bijeenkomst voor sportverzorgers en fysiotherapeuten


Uitnodiging Drents Verbond bijeenkomst voor sportverzorgers en fysiotherapeuten; ‘voet in relatie tot je houding’ met praktijkvoorbeelden uit de top- en breedtesport.

Al lange tijd is Lopharm Sportverzorging de sportmedische leverancier van FC Emmen. Vanuit dat oogpunt organiseert Lopharm Sportverzorging in samenwerking met het Drents Verbond graag een inspirerende kennissessies op sportmedisch gebied.


Op woensdag 14 maart aanstaande organiseert het Drents Verbond in samenwerking met Lopharm en Schutrups een bijeenkomst speciaal voor sportverzorgers en fysiotherapeuten. Het onderwerp dat centraal staat is:  ‘de voet in relatie tot je houding’ met praktijkvoorbeelden uit de top- en breedtesport

Hierbij nodigen wij elke sportverzorger en fysiotherapeut van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:

18:45 uur:                           Ontvangst met koffie en thee

Eerste helft

19:15 – 20.00 uur:            Presentatie ‘voet in relatie tot je houding’ door Jan Schutrups

2e helft

20.15 – 21.30 uur:             Workshops door Schutrups en FC Emmen

3e helft

21.31 –  22.00 uur:            Afsluitende borrel

De aanmeldingstermijn loopt tot vrijdag 9 maart. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een e-mail met de laatst informatie.

Aanmelden kan via: https://www.lopharm.nl/form/Sportmedische-bijeenkomst-FC-Emmen/30

Wij hopen sportverzorgers en fysiotherapeuten een leerzame avond aan te bieden waarbij de onderlinge banden worden onderhouden en versterkt.

De aanmelding zien wij met belangstelling tegemoet en wij begroeten een ieder graag op woensdag 14 maart aanstaande vanaf 18.45 uur in stadion De Oude Meerdijk.