FC Emmen Onder 21 verliest van ACV

In een wedstrijd met twee (of zelfs drie) gezichten heeft FC Emmen Onder 21 met 4-1 verloren van ACV Assen. De wedstrijd werd verdeeld in drie delen; eerst tweemaal dertig minuten, daarna nog 45 minuten.

FC Emmen begon de wedstrijd met Kyan van Dorp, Ferdy van Looy, Jordy Luchies, Willem Hoffrogge, Ruben Ligeon, Didier La Torre, Lorenzo Burnet, Luciano Carty, Giovanni de la Vega, Azzeddine Toufiqui en Oussama El Azzouzi. Bij ACV Assen een aantal oud-spelers van onze club: Freddy Quispel, Justin Mulder, Nande Wielink, Niels Grevink, Boy Spijkerman en Nick Westebring.

Vlak voor het einde van het eerste half uur kwam FC Emmen op voorsprong. Hoffrogge gleed op aangeven van proefspeler Ligeon de openingstreffer binnen. Halverwege het tweede half uur kwam de thuisploeg op gelijke hoogte door een afstandsschot van oud-Emmenaar Mulder: 1-1. Het tweede half uur werd vervolgens vervroegd afgebroken vanwege een blessure bij de scheidsrechter.

Nieuwe elftallen en een nieuwe scheidsrechter
Met een nieuwe scheidsrechter begonnen twee grotendeels nieuwe elftallen begonnen ACV en FC Emmen aan de laatste 45 minuten. De nieuwe ploeg van de Emmenaren bestond uit Max Wolfs, Bjorn Klaassens, Mike van Ekeren, Alessandro Damaschke, Björn Plaggenborg, Harry Bakker, Yassine Bouchnafa, Zyvario Zitveld, Yaro Hirasingh, Elijah Mansaray en Caspian Dennen.

In de laatste drie kwartier trok ACV aan het langste eind. Oude bekende Westebring, Daan Scholtens en Max Jasper zorgden voor nog drie treffers voor de Assenaren.