Terug naar overzicht Terug

FC Emmen onder 17 en VVV scoren niet


Roda JC JO19-FC Emmen JO19 3-0
FC Emmen onder 19 kreeg in de eerste helft drie treffers om de oren en die achterstand  kon in het restant van de wedstrijd niet worden weggepoetst. Op het sportpark Geghemanstraat in Kerkrade was Roda-spits Jimmy Vijgen de grote man. Hij scoorde alle drie goals voor de thuisclub in de 5e, 26e en 38e minuut wat dus een heuse hattrick betekende. FC Emmen onder 19 is de voorjaarscompetitie hiermee slecht gestart want ook de eerste thuiswedstrijd ging verloren.

FC Emmen JO17-VVV Venlo JO17 0-0
De doelpunten waren duur in dit duel waarin de Emmenaren nauwelijks kansen konden creëren. In de eerste helft was eigenlijk alleen een mogelijkheid kort voor de pauze noemenswaardig toen spits Maurice Tinholt het zijnet raakte. De gasten hadden het betere van het veldspel maar konden doelman Yme Meier ook niet in verlegenheid brengen. Bij FC Emmen moest verdediger Djairo Fik zich na een half uur geblesseerd laten vervangen door Jairick Poulina. Na rust bleef Maurice Tinholt in de kleedkamer achter ten faveure van Jamal Kriekjes. FC Emmen leverde strijd maar wederom kon er weinig in aanvallende zin worden gecreëerd. VVV kwam wel enkele malen dichtbij de openingstreffer maar doelman Yme Meier hield zijn doel schoon. In de ruim vijf minuten extra tijd zat er geen slotoffensief voor de thuisclub meer in, in tegenstelling tot VVV dat graag met drie punten de bus in wilde maar de dreiging niet in doelpunten kon omzetten. FC Emmen heeft door dit resulktaat vier punten uit twee duels en neemt nu de tweede plaats in.
FC Emmen JO17: Meier; Fik (31. Poulina), De Roo, Funke, Klaassens, Draisma, Dijk, Roufs (55. Slor), Welles, Tinholt (41. Jamal Kriekjes), Plaggenborg (68. Ten Cate).
lars dijk

Lars Dijk springt het hoogst maar heeft geen geluk met zijn doelpoging.

jeroen welles

Jeroen Welles in duel met een Venlose verdediger.

jamal kriekjes

Jamal Kriekjes lijkt de bal te willen vangen.

 

Zeeburgia JO13(1)-FC Emmen JO13(1) 7-0