Terug naar overzicht Terug

FC Emmen Naoberschap verwelkomt drie nieuwe partners!


Een unieke avond afgelopen dinsdag. Niet alleen won FC Emmen met 1-0 van PSV, maar voorafgaand aan de wedstrijd tekenden PRS International, Uitzendbureau Paraat en de Vakschool VolkerWessels ook een partnerovereenkomst met FC Emmen Naoberschap. Samen met Jos Schaart, manager MVO bij FC Emmen Naoberschap, hebben de drie organisaties gelijktijdig een handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst gezet. 


Mogelijkheden
Jos Schaart is verheugd om de drie nieuwe partners per direct te mogen verwelkomen: ”We blijven met FC Emmen Naoberschap groeien en het verwelkomen van PRS International, Uitzendbureau Paraat en de Vakschool VolkerWessels geeft ons nieuwe mogelijkheden. Onze drie nieuwe partners passen bij de ambities van de stichting en we kijken uit naar een prettige samenwerking.”

Uitzendbureau Paraat
Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Dit zijn enkele kernwoorden waar Uitzendbureau Paraat voor staat. Medewerkers van Uitzendbureau Paraat zoeken met grote zorg een geschikte kandidaat voor de opdrachtgever. Uiteraard gaan zij zorgvuldig met de uitzendmedewerkers om. Dat blijkt niet alleen uit de manier van werken, maar ook uit de certificeringen waar zij over beschikken. Namens Uitzendbureau Paraat tekende bedrijfsleider, Jonny Koops, de samenwerkingsovereenkomst.

PRS International 
De betrouwbaarste en meest ethische dienstverlener zijn in de sector olie, gas, energie en raffinaderijen. PRS International streeft ernaar om duurzame relaties met haar klanten aan te gaan door hun verwachtingen te overtreffen en hun vertrouwen te winnen middels uitmuntende dienstverlening. Daarnaast hanteert PRS International de hoogste normen op het gebied van professionaliteit, integriteit, eerlijkheid en redelijkheid in haar relaties met leveranciers, onderaannemers en professionele partners. Namens PRS International tekenden algemeen directeur Alby Stoevelaar en financieel directeur Timon Rozeveld bij PRS International de samenwerkingsovereenkomst.

Vakschool Volkerwessels
Medewerkers zijn zeer belangrijk in de uitvoering van de werkzaamheden van VolkerWessels. De VolkerWessels Vakschool helpt medewerkers de beste te worden in zijn of haar vak. Dit doet de vakschool door medewerkers op te leiden op het gebied van techniek en veiligheid. Ook mensen die nog niet werkzaam zijn bij een van de werkmaatschappijen van VolkerWessels maar wel geïnteresseerd zijn in een vak leren, kunnen terecht bij de Vakschool van VolkerWessels. Namens de Vakschool VolkerWessels tekenden algemeen directeur Hans Boers en bedrijfsleider Arjan Peters bij de Vakschool VolkerWessels de samenwerkingsovereenkomst.