Terug naar overzicht Terug

FC Emmen komt met Street League naar jou toe!


Heb jij altijd al eens in een FC Emmen-shirt willen trainen en zit jij groep 6, 7 of 8? Dan is dit jouw kans, want FC Emmen gaat de wijken in!


Op liefst zes verschillende locaties in de gemeente Emmen wordt er gedurende zes weken getraind onder leiding van FC Emmen-trainers. Na zes weken hard trainen en veel plezier staat in de zevende week de finaledag van de FC Emmen Street League in stadion De Oude Meerdijk op het programma.

De trainingen in de wijken worden gecombineerd met een maatschappelijke activiteit, zoals het doen van klusjes in jouw wijk en het volgen van workshops over hoe je moet omgaan met zakgeld en hoe belangrijk gezonde voeding is.

Tijdens de finaledag op 17 april strijden de zes wijken om de cup met de grote oren. Het team dat de wijk vertegenwoordigt, wordt tijdens de laatste training bekendgemaakt.

De wijkteams worden tijdens de finale gecoacht door een speler van het eerste elftal van FC Emmen! Hoe cool is dat? Uiteraard zijn ook alle andere deelnemers van harte welkom in het stadion van FC Emmen. Voor hen worden er diverse leuke events georganiseerd. Natuurlijk hoort het aanmoedigen van je wijk daar ook bij!

Kortom, vind jij voetballen leuk, wil je betrokken zijn in jouw wijk? Meld je dan gratis aan voor de FC Emmen Street League!

Ga naar Street League!