Street League

Heb jij altijd al eens in een FC Emmen-shirt willen trainen en zit jij groep 5, 6, 7 of 8? Dan is dit jouw kans, want FC Emmen organiseert voor het derde jaar op rij de FC Emmen Street League bij amateurclubs!

Op liefst zes verschillende locaties in de gemeente Emmen wordt er gedurende zes weken getraind onder leiding van FC Emmen-trainers. Na zes weken hard trainen en veel plezier staat in de zevende week de finaledag van de FC Emmen Street League in stadion De Oude Meerdijk op het programma.

De trainingen bij de voetbalclubs worden gecombineerd met een maatschappelijke activiteit, zoals het volgen van workshops over hoe je moet omgaan met zakgeld en hoe belangrijk gezonde voeding is.

Tijdens de finaledag strijden de zes locaties om de cup met de grote oren. Alle deelnemers worden hiervoor uitgenodigd!

Tijdens de finaledag worden ook side-events georganiseerd, zoals een grote stormbaan en nog veel meer! Kortom, een dag waar je bij moet zijn.

Vind jij voetballen leuk en lijkt het je leuk om de maatschappelijke workshops te volgen? Meld je dan gratis aan voor de FC Emmen Street League! Heeft u een vraag? Neem dan contact op met [email protected].

Kies hier je locatie!
> SC Angelslo
> VV Bargeres
> VV Titan
> FC Klazienaveen
> SVV’04
> VV Drenthina

Wat krijg je?
✔  Je eigen FC Emmen-trainingsshirt
✔  Training van een FC Emmen-jeugdtrainer bij de voetbalclub
✔  Leuke, leerzame workshops

Finaledag
✔  Een dag om nooit meer te vergeten!
✔  Leuke side-events
✔  Een leuke herinnering aan de FC Emmen Street League

Wanneer?
Alle trainingen en workshops in de wijk vinden plaats op de volgende woensdagmiddagen: Datums worden op een later tijdstip bekend gemaakt, wegens de coronamaatregelen.


Waar?
1. SC Angelslo – Sint Gerardusstraat 250 Emmen
2. VV Bargeres – Brinkenhalte 10 Bargeres
3. VV Titan – Raiffeisenstraat 27 Nieuw Weerdinge
4. FC Klazienaveen – Planeet 10 Klazienaveen
5. SVV’04 – De Kampen 18, Schoonebeek
6. VV Drenthina – Oude Roswinkelerweg 112