Terug naar overzicht Terug

FC Emmen keepersdag op 3 november


Wie weet mag jij later net als de (oud)profkeepers Peter van der Vlag, Harm Zeinstra, Theo Migchelsen en Robert van Westerop later het doel verdedigen van FC Emmen.
Op zaterdag 3 november zal de keepersdag plaatsvinden op het kunstgrasveld van Sc Erica.  
Deze dag is bedoelt voor keepers tussen de 7 en 18 jaar oud. (geboren tussen 1994 en 2005). Wat voorop staat: Iedereen die aan deze keepersdag meedoet, beleeft een fantastische middag, met keeperstraining van echte keeperstrainers, en natuurlijk heel veel plezier! Tevens zal er gescout worden door FC Emmen om de nieuwe topkeepers te ontdekken. De keepersdag begint om 17.00 uur en het sportpark is open vanaf 16.00 uur. Het programma wordt uiterlijk afgesloten om 18.30 uur. 
  
We verzamelen tussen 16.30 en 16.45 uur, daarna gaan we een leerzame en leuke training met elkaar uitvoeren. Er kan de gehele dag gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches van Sc Erica. Inschrijfgeld is € 9,95,- per persoon, en hiervoor krijg je aan het eind van de keepersdag een leuke attentie en twee gratis kaartjes voor een wedstrijd van FC Emmen! 
Aanmelden kan tot 26 oktober en VOL = VOL, dus schrijf je snel in!
  
  
Als je bent aangemeld dan krijg je nog een bevestigingsbericht met informatie over tijden en locatie van de keepersdag.