Terug naar overzicht Terug

FC Emmen in actie voor Wensstichting Drenthe


De Wensstichting Drenthe vervult ieder jaar vele wensen van kinderen die een steuntje in de rug verdienen. Afgelopen zaterdag was het een wensdag voor de jongens Stan en Thijs en hun beide zusjes. Het zusje van Stan en Thijs kreeg in 2014 diabetes en daarom konden de kinderen in dit gezin wel een steuntje in de rug gebruiken. De 2 meiden gingen zaterdag naar de Eekwal en de jongens kwamen met de brandweerauto naar FC Emmen. 


 

Afgelopen zaterdag werden Stan en Thijs om 13.30 uur plotseling met luide sirene opgehaald door een brandweerauto. Na een leuke tocht kwamen de jongens aan bij De JENS Vesting en werden ze enthousiast ontvangen door mascotte Sibi.
Stan en Thijs hebben een rondleiding gekregen door het stadion. Zo hebben ze onder andere de kleedkamers, de skyboxen en de verschillende businessruimtes, de massageruimte en het materiaalhok mogen bekijken. Tijdens de rondleiding was er ook nog tijd om de wedstrijd FC Emmen JO17 – Drachtster Boys JO19 te bekijken. Aan het einde van de middag hebben Stan en Thijs hebben nog allerlei mooie fan artikelen van FC Emmen gekregen en ook nog eens vrijkaartjes voor de volgende wedstrijd.
img_7878
In de brandweerauto naar FC Emmen

img_7895
Ontvangst door mascotte Sibi

img_7913
Samen met Sibi in de brandweerauto

img_7921
Natuurlijk ook nog even in de FC Emmen auto #nr10 zitten
(Foto’s: Bennie Wolbers)

Stan en Thijs waren blij verrast en hebben enorm genoten van deze middag.