Terug naar overzicht Terug

FC Emmen Golf Tour – nieuwe datum


FC Emmen Tour: Hét exclusieve golftoernooi, hét Kampioenschap van Zuid Oost Drenthe, met deze keer twee dagen golfen in de prachtige omgeving van Hameln in Duitsland! Door weersomstandigheden waren we genoodzaakt donderdag 28 april te annuleren. Hiervoor hebben we woensdag 8 juni vastgelegd op Erica.


De start van de FC Emmen Tour heeft inmiddels plaatsgevonden op woensdag 13 april op Golfpark Exloo.  Donderdag en vrijdag  26 en 27 mei spelen wij bij de Hamelner Golfclub, een schitterende locatie op slechts 228 km van Emmen.

Golfbaan Zuid-Drenthe
De Grande Finale van de Golf Tour spelen wij  woensdag 8 juni “op Erica”. Wij zijn dan te gast bij de Inland Links course van Golfbaan Zuid-Drenthe te Erica, op de mooiste 9 holes golfbaan van Nederland.

Golfen in Hameln (Dld)
We spelen twee dagen op de prachtige Hamelner Golfclub e.V. Schloss Schwobber (Dld) www.hamelner-golfclub.de. Waar we een nachtje zullen verblijven in het prachtige 5 sterren Schlosshotel Munchhausen (www.schlosshotel-muenchhausen.com). 

Het programma van de tweedaagse in Hameln zal er ongeveer als het volgt uit gaan zien;

Donderdag 26 mei  

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Wedstrijd over de 9 holes par 3 golfbaan
17.00 uur Borrel
19.00 uur  Diner, 3 gangen diner in het Schlosshotel-Muenchhausen

Vrijdag 27 mei

8.30 – 9.30 uur Ontbijt
9.30 – 10.00 uur Mogelijkheid tot gebruik driving range
10.15 uur Start FC Emmen Tour golfwedstrijd
over 18 holes (stablefort) op
championship course incl. lunchpakket en buggy
14.30 – 15.30 uur Borrel en prijsuitreiking

Kamer Schlosshotel-muechhausen  o.b.v. eenpersoonsbezetting.

Het programma van woensdag 8 juni op Golfbaan Zuid Drenthe te Erica ziet er als volgt uit;

12.30 – 13.00 uur Mogelijkheid tot gebruik van de driving
range
13.00 uur Ontvangst met koffie en Drentse koek
in de brasserie
13.30 uur – 16.30 uur 9 holes wedstrijd (shot gun stableford)
16.00 uur – 17.00 uur Een gezellig samenzijn met prijsuitreiking
en een hapje en drankje

Eindklassement  FC Emmen Tour.
Naast dat er elke keer zal worden gestreden om dagprijzen, zal er vanzelfsprekend een eindklassement worden opgemaakt.  Het eindklassement zal worden opgesteld door het behaalde  resultaat van de finale op Erica en het beste resultaat van de twee wedstrijden van Erica en Hameln bij elkaar op te tellen.   

Naast dat de winnaar van de FC Emmen Tour de eeuwige roem krijgt en natuurlijk de Cup met de Grote Oren, ontvangt hij/zij ook een heuse voetbalclinic voor zijn/haar bedrijf en/of relaties, gegeven op het hoofdveld van het FC Emmen Stadion, door spelers en trainers van FC Emmen. Daarnaast zijn er nog diverse andere mooie prijzen.

De kosten
Om de kosten te dekken voor het gebruik van de banen, overnachting, catering, buggy en prijzen etc.  vragen wij  voor de deelname aan de FC Emmen Tour een bijdrage van € 275,- prijs exclusief btw per persoon. U ontvangt hier een factuur voor.

Aanmelden kan door een email te zenden naar [email protected].