Terug naar overzicht Terug

Golfclinic


Altijd al eens willen kennismaken met golf


Meldt u dan nu vrijblijvend aan voor een golfclinic op één van de meest uitdagende Golfbanen van Drenthe, de Golfbaan Zuid Drenthe te Erica.

U krijgt in deze leuke en leerzame clinic les van golfprofessionals. Natuurlijk wordt er afgesloten met een wedstrijd op de korte baan zodat u ervaart wat golfen écht inhoudt.

Het programma woensdag 8 juni op Golfbaan Zuid Drenthe te Erica ziet er als volgt uit:

13:00 uur Ontvangst met koffie en Drentse koek in de Brasserie
13:30 uur – 16.30 uur Clinic
16.00 uur – 17:00 uur Prijsuitreiking en een hapje en drankje

Op hetzelfde moment, op dezelfde baan vindt de FC Emmen Golf Tour plaats. Leuk om te zien hoe collega sponsors hun uiterste best doen om in de prijzen te vallen.

Na afloop kan er onder het genot van een hapje en drankje nagepraat worden over de ervaringen en resultaten van de dag. Zowel de beginnende als gevorderde golfers (de deelnemers van de FC Emmen Tour) zal een mooie aanbieding gedaan worden om de FC Emmen golfopleiding (baanpermissie / handicap 54) te volgen of een (bedrijfs)lidmaatschap aan te gaan.

Aanmelden
Enthousiast Meldt u dan nu aan voor een actieve middag op golfbaan Zuid Drenthe in Erica. Dit kan door een email te sturen naar [email protected]. Dit evenement is geheel kosteloos en u mag een zakelijke introducé meenemen.

  • Golfbaan Zuid-Drenthe is volgens Leadingcourses de beste 9 holes golfbaan van Nederland met een A-status en wordt getypeerd als een Inland Links Course.
    De prachtige 9 holes golfbaan grenst direct aan het bijbehorende Hampshire – Hotel Zuid-Drenthe, het meest duurzame viersterren hotel van Nederland met toprestaurant, wellness- en fitnessfaciliteiten.