Terug naar overzicht Terug

‘FC Emmen De Straat Op’ gestart in de gemeente Coevorden!


Deze week was het zover, op maar liefst zeven verschillende locaties in de gemeente Coevorden werd er afgetrapt voor het maatschappelijke project ‘FC Emmen De Straat Op’. De afgelopen weken konden kinderen uit de gemeente Coevorden zich aanmelden bij verschillende locaties. Rond de 170 kinderen hebben dit gedaan en zullen gedurende vijf weken deelnemen aan trainingen. 


FC Emmen Naoberschap en de gemeente Coevorden weten hoe belangrijk het is om te bewegen. Het doel van dit project is dan ook om de kinderen een leuke tijd te bezorgen en de mogelijkheid te geven om in beweging te komen. De kinderen worden voorafgaand aan de trainingen ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Elke week staat er een thema centraal tijdens de trainingen. Deze zijn gelinkt aan bekende voetballers, zoals ‘Verdedigen zoals Araujo’ en ‘Scoren zoals Kharchouch’. De trainingen worden gegeven door echte FC Emmen-trainers en staan in het teken van verschillende oefeningen. 

FC Emmen De Straat Op zal op zondag 3 juli feestelijk worden afgesloten in stadion De Oude Meerdijk. Op deze dag mogen alle deelnemende kinderen in het stadion voetballen. Daarnaast zijn er allerlei side-events en ontvangen de kinderen een eigen FC Emmen-trainingsshirt. 

Zo komen FC Emmen-trainers met hun trainingsmateriaal op allerlei voetbalpleintjes en -veldjes te staan. Meedoen is gratis!

Heb je je nog niet aangemeld? Niet getreurd, op een aantal locaties zijn er nog plekken vrij. Klik hier en geef je snel op!