Terug naar overzicht Terug

De Straat Op komt weer naar de gemeente Emmen!


FC Emmen gaat voor de tweede keer dit jaar De Straat Op, ditmaal in de gemeente Emmen!

Vanaf woensdag 9 november start FC Emmen samen met de gemeente Emmen met het organiseren van voetbalactiviteiten in verschillende delen van de gemeente Emmen: FC Emmen De Straat Op. In Emmen en in omliggende dorpen kunnen kinderen van de basisscholen samen met een trainer lekker buiten voetballen. De trainingen staan in het teken partijtjes spelen onder elkaar.

Het idee is uiteraard niet alleen om kinderen een leuke tijd te bezorgen, maar ook om in deze lastige tijden zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven in beweging te komen. Dankzij de gemeente Emmen en M&GEZOND komen FC Emmen-trainers met hun trainingsmateriaal op verschillende voetbalpleintjes en -veldjes te staan. De voetbalveldjes staan namelijk bijna letterlijk in ieders achtertuin of bij de voetbalclub in jouw wijk of buurt!

Het meedoen aan de voetbalactiviteiten is gratis! Meld je dus snel aan door hieronder jouw locatie te kiezen. We hopen je snel te zien en wensen je alvast veel voetbalplezier!

Finaledag
Op zondag 11 december is de finaledag in het stadion van FC Emmen. Alle deelnemers van FC Emmen De Straat Op zijn dan welkom in stadion De Oude Meerdijk. Tijdens deze dag ga je in het stadion voetballen en worden er allerlei side-events georganiseerd. Geef in het aanmeldformulier even aan of je deze dag er bij zal zijn. De exacte tijden van deze dag, zijn afhankelijk van welke leeftijdsgroep je zit. Deze worden later bekend.

De locaties:
De Blokken, Zwartemeer
Burgemeester Osselaan, Schoonebeek
Rolderbrink, Emmen (Bargeres)
Smedingeslag, Emmen (Angelslo)
Haagjesweg, Emmen (Emmermeer)
Berkenlaan, Emmer-Compascuum

#HIERVOETBALIK

DagDataTijdLocatie(s)
Woensdag9 november14.30 tot 16.30 uurIn de wijk (zie boven)
Woensdag16 november14.30 tot 16.30 uurIn de wijk (zie boven)
Woensdag23 november14.30 tot 16.30 uurIn de wijk (zie boven)
Woensdag30 november14.30 tot 16.30 uurIn de wijk (zie boven)
Woensdag7 december14.30 tot 16.30 uurIn de wijk (zie boven)
Zondag 11 decemberFinaledag14.30 tot 16.30 uurDe Oude Meerdijk

Sessies van een uur, tussen 14.30 en 16.30 uur. Exacte tijden per leeftijdsgroep zijn nog niet bekend.