Terug naar overzicht Terug

FC Emmen gaat weer de straat op!


Na een succesvolle editie in de gemeente Emmen, gaat FC Emmen nu de straat op in de gemeente Coevorden!

Vanaf woensdag 19 mei start FC Emmen samen met de gemeente Coevorden met het organiseren van voetbalactiviteiten in verschillende delen van de gemeente Coevorden: FC Emmen De Straat Op. In de verschillende wijken van de stad en in omliggende dorpen kunnen kinderen van de basisscholen en middelbare scholen samen met een trainer lekker buiten voetballen.

Het idee is uiteraard niet alleen om kinderen een leuke tijd te bezorgen, maar ook om tijdens deze lastige tijden zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven in beweging te komen. Dankzij hoofdsponsor EasyToys komen FC Emmen-trainers met hun trainingsmateriaal door de hele week op verschillende voetbalpleintjes te staan. FC Emmen heeft natuurlijk vaker voetbalactiviteiten georganiseerd, maar nog nooit was het zo makkelijk om mee te doen. De voetbalveldjes staan namelijk bijna letterlijk in ieders achtertuin!

Het meedoen aan een van de voetbalactiviteiten is gratis! Graag zouden wij wel willen weten hoeveel kinderen er komen en op welke locaties. Je moet je daarom wel even aanmelden via onderstaand formulier. We hopen je snel te zien en wensen je alvast veel voetbalplezier!

#HIERVOETBALIK

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn