Terug naar overzicht Terug

De Straat Op komt weer naar de gemeente Coevorden!


Na de succesvolle editie vorig jaar in de gemeente Coevorden, gaat FC Emmen opnieuw De Straat Op in de gemeente Coevorden!

Vanaf dinsdag 31 mei start FC Emmen samen met de gemeente Coevorden met het organiseren van voetbalactiviteiten in verschillende delen van de gemeente Coevorden: FC Emmen De Straat Op. In Coevorden en in omliggende dorpen kunnen kinderen van de basisscholen samen met een trainer lekker buiten voetballen. De trainingen staan in het teken van verschillende thema’s, zoals ‘verdedigen zoals Araujo’ en ‘scoren zoals Reda Kharchouch’.

Het idee is uiteraard niet alleen om kinderen een leuke tijd te bezorgen, maar ook om in deze lastige tijden zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven in beweging te komen. Dankzij de gemeente Coevorden, Tuindeco, Fonville en Bakker Groep Coevorden komen FC Emmen-trainers met hun trainingsmateriaal op verschillende voetbalpleintjes en -veldjes te staan. De voetbalveldjes staan namelijk bijna letterlijk in ieders achtertuin of bij de voetbalclub in jou wijk of buurt!

Het meedoen aan de voetbalactiviteiten is gratis! Daarnaast krijg je van ons een gratis FC Emmen-trainingsshirt! Het meedoen aan de voetbalactiviteiten is gratis! Daarnaast krijg je van ons een gratis FC Emmen-trainingsshirt! Het gratis FC Emmen-trainingsshirt wordt mogelijk gemaakt door Tuindeco, Fonville en Bakker Groep Coevorden. Op de aanmeldpagina kun je jouw kledingmaat doorgeven. Per locatie kunnen maximaal 30 kinderen zich aanmelden (per leeftijdsgroep 10). Meld je dus snel aan door hieronder jouw locatie te kiezen. We hopen je snel te zien en wensen je alvast veel voetbalplezier!

Finaledag
Op zondag 3 juli is de finaledag in het stadion van FC Emmen. Alle deelnemers van FC Emmen De Straat Op zijn dan welkom in stadion De Oude Meerdijk. Tijdens deze dag ga je in het stadion voetballen en worden er allerlei side-events georganiseerd. Geef in het aanmeldformulier even aan of je deze dag er bij zal zijn. De exacte tijden van deze dag, zijn afhankelijk van welke leeftijdsgroep je zit. Deze worden later bekend.

#HIERVOETBALIK

DagDataTijdenLocatie(s)
Dinsdag31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juniGroep 3/4: 15.00 tot 15.45 uur
Groep 5/6: 15.45 tot 16.30 uur
Groep 7/8: 16.30 tot 17.15 uur
vv Sweel, VIOS, NKVV, vv Dalen
Woensdag1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni, 29 juniGroep 3/4: 14.45 tot 15.30 uur
Groep 5/6: 15.30 tot 16.15 uur
Groep 7/8: 16.15 tot 17.00 uur
KSC, Drostenhal, Van Iepenlaan, vv Sleen
Zondag 3 juliFinaledagDe Oude Meerdijk