FC Emmen A1 verliest thuis van Stormvogels Telstar

FC Emmen A1-Stormvogels Telstar A1 2-3
Na zo’n vijftig minuten voetbal gaf niemand nog een stuiver voor Stormvogels Telstar. FC Emmen A1 leidde in het Univé stadion met 2-0 en daar viel niet zo veel op af te dingen. Maar nadat de bezoekers er in de 52e minuut 2-1 van hadden gemaakt was FC Emmen opeens onherkenbaar. Het liet zich op de eigen helft vast snoeren en de gelijkmaker en tot overmaat van ramp de 2-3 in de laatste minuut van de reguliere speeltijd konden bijna niet uitblijven. FC Emmen stond bij rust met 1-0 voor. Doelman Pieter IJzerman had een keertje redding moeten brengen en aan de andere kant belandde een voorzet van Tim Siekman op de lat. Drie minuten voor de rust schoot Wesley Wakker zijn ploeg vervolgens naar de 1-0. Twee minuten na de hervatting ging het er nog mooier uit zien toen René Wolbers er met een ferme kopstoot 2-0 van maakte. Vijf minuten later kreeg Pieter IJzerman een inzet niet onder controle wat de aansluitingstreffer betekende. Daarna kwam FC Emmen niet meer in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd werd het uit een hoekschop 2-2 en in de 90e minuut, nadat kort daarvoor de paal en IJzerman nog een treffer verhinderden, trokken de gasten de volle winst naar zich toe: 2-3.
FC Emmen A1: IJzerman; De Vries, Wolbers, Dekker, Siekman; Moolhuizen (62. Schijff), Marcelina (74. Beekmans), Schonewille; Johannes (74. Manuel), Gutierrez (46. Fidom), Wakker.