Winst voor FC Emmen C1, verlies voor B's en D's

FC Emmen B1-FC Volendam B1 2-3
Sneu verlies voor de B-jeugd gelet op het aantal reële scoringskansen in de tweede helft. De eerste helft was aan de rommelige kant en werd met een 2-2 stand afgesloten. Jessie van der Graaf opende in de vierde minuut de score uit een hoekschop van Corbin Kuilder, zes minuten nadien trok FC Volendam gelijk. Rick ten Voorde en Corbin Kuilder stichtten voor de pauze gevaar zonder tot scoren te komen. Nadat FC Emmen de kansen liet liggen sloeg FC Volendam na een half uur wel toe: 1-2. FC Emmen kwam nog voor het rustsignaal op gelijke hoogte. Op slag van rust maakte Rick ten Voorde deze keer het karwei wel af na een vrije trap van Jeroen van der Ham. De tweede helft was amper begonnen of de bal lag al voor de derde maal achter doelman Pascual Koops. FC Emmen bleef voetballend echter overeind en schiep zich diverse uitstekende mogelijkheden. Rick ten Voorde (twee maal) en Jessie van der Graaf konden oog-in-oog met de Volendammer sluitpost hem niet passeren. Tot overmaat van ramp zag de scheidsrechter ook nog een handbal in het strafschopgebied van FC Volendam over het hoofd.
FC Emmen B1; Koops; Bal, Van der Ham, Van der Berg, Hoff, Kuilder (48. Kazantzis), Van der Graaf, Simon IJzerman, Rog, Caria, Ten Voorde.

FC Emmen C1-WSV Apeldoorn C1 6-0.
FC Emmen C1 hoefde zich niet bovenmatig in te spannen om de jeugd van de Apeldoornse hoofdklasser WSV op de knieën te krijgen. Na een helft spelen stond het reeds 4-0 via treffers van achtereenvolgens Jurgen Locadia, Jens Jurn Streutker, nogmaals Locadia en Luciano Slagveer. De Emmenaren kenden fasen dat de bal uitstekend rond ging maar zakte af en toe ook weg naar een te laag niveau. Het was echter voldoende om de Apeldoorners met een 6-0 score naar huis te sturen. Wouter Beijering en Herman Hindriks schoten na de pauze raak.
FC Emmen C1: Berends; Streutker (45. Jonker), Tom Westebring (45. Poelstra), Warmolts, Stollenga, Van Bree, Locadia, Heerkes, Schra (55. Ypenburg), Slagveer (36. Hindriks), Beijering.

FC Emmen D1-Twente Heracles D1 1-4
De Twentenaren waren vooraf huizenhoog favoriet in dit duel in de nieuw gevormde landelijke klasse voor de D-jeugd. Toch konden de Emmenaren op een redelijke wedstrijd terug blikken. De fysiek sterkere bezoekers kwamen pas vijf minuten voor de pauze op voorsprong en kwamen kort na de pauze op 0-2 dankzij een van richting veranderd schot. FC Emmen D1 knokte echter voor wat het waard was en verkleinde zelfs tot 1-2 door Fabian Greve. Het was midden in een prima fase voor de thuisploeg maar twee goals in de slotfase van de een kop grotere spits van Twente Heracles betekenden de genadeklap voor FC Emmen D1.
FC Emmen D1: Kortman; De Jong, Rijkens, Rasevic, Arends (40. ’t Hart), Nick Westebring, Meinderts (31. Greve), De Vos (31. Buitenhuis), Huser, Schuldink, Meijer (10. De Bruin).