Terug naar overzicht Terug

FC Emmen A1 veel te sterk voor Twedo A1


FC Emmen A1 had een kwartier nodig om de weerstand van Twedo A1 te breken. Vervolgens scoorde FC Emmen drie maal in drie minuten met Stefan Kikkert Ahmed Ndayisaba en Muhammed Yuksel als doelpuntenmakers. In het laatste kwartier van de eerste periode scoorde Yuksel zijn tweede treffer, waarna Harold Wolters, Ndayisaba  en Stefan Kikkert de stand naar 7-0 tilden. Na rust was Ndayisaba  vervangen door Justin Mulder en diens eerste handeling was het scoren van de 8-0. Sander Boekholt benutte een strafschop en vervolgens scoorde Dave Padding drie maal op rij. Rik Graver tekende voor 13-0 en middenvelder Bernando Veenvliet voor de 14-0. Het laatste woord had echter Twedo dat in de 84e minuut via Roland Jager de ‘eretreffer’ liet aantekenen.
FC Emmen A1: Schrik (68. Tent): Graver, Kampman, Baardink (57. Bangura), Baas, Boekholt (57. Gall), Ndayisaba (46. Mulder), Veenvliet, Wolters, Kikkert, Yuksel (57. Padding).


FC Emmen D2-DZOH D2 8-1
FC Emmen D2 is ingedeeld in een ogenschijnlijk gmakkelijke bekerpoule. De uitwedstrijd tegen KZC D2 werd gewonnen met 17-1 en zaterdag was de vraag of DZOH D2 van hetzelfde kaliber zou zijn. DZOH D2 liet zich in ieder geval van een betere kant zien dan KZC. FC Emmen D2 had vooral in de beginfase moeite om het ritme te vinden en speelde bij vlagen wat rommelig. Dit zorgde voor onnodig balverlies terwijl we juist het balbezit willen koesteren.  Een vrije bal van Andrej Alilovic leverde het eerste doelpunt op. Vervolgens kwam FC Emmen D2 over rechts een paar keer goed door en daaruit maakte Rowin Schuiling de 2-0. Een mooie solo van Revelino Slagveer (na een perfecte pass van Joey Roufs) leidde de 3-0 in. Uit een soort gelijke actie maakte Revelino Slagveer de 4-0. In de tweede helft ging de D2 lekker door met doelpunten maken. DZOH maakte nog wel eerst de 4-1 maar daarna liep de D2 uit naar 8-1 via Quincy Gall 2 x, Andrej Alilovic en Bjorn Plaggenborg.

 
 
  

Beelden uit Ajax C1-FC Emmen C1 met de Emmenaren in donkere shirts.

Ajax C1-FC Emmen C1 (beker) 10-0.
FC Emmen D1-FC Twente D1 0-7 (beker)
Emmen E1-SC Angelslo 7-1 (beker)
SVBO B1-FC Emmen B1 0-13 (beker)