FC Emmen A1 niet op dreef tegen hekkensluiter

De wedstrijd tegen het nog puntloze Quick Boys leek een ideale gelegenheid om het puntentotaal op te vijzelen maar daar kwam weinig van terecht. Hoewel FC Emmen A1 een geweldige start kende met een doelpunt in de derde minuut van Camiel Fidom bleef het vervolg uit. De matig spelende Emmenaren kregen in de eerste helft nog een mogelijkheid via Fidom maar daarbij bleef het. Aan de andere kant mocht doelman Pieter IJzerman niet mopperen toen hij slechts geel kreeg bij het neerhalen van een doorgebroken speler. In de tweede helft leek FC Emmen orde op zaken te willen stellen maar hoewel er iets meer druk op het doel van de Katwijkers kwam bleven op een kopbal op de paal van René Wolbers na de echte doelkansen uit. In de slotfase ging het vervolgens helemaal verkeerd, eerst moesten de Emmenaren de 1-1 van Jaap van Duyn incasseren en vijf minuten later werd het zelfs 1-2 via spitsspeler Akharif. FC Emmen perste er nog een slotoffensief uit waarin vier minuten voor tijd Camiel Fidom uit de rebound de partijen weer op gelijke hoogte bracht: 2-2.

Camiel Fidom nam beide goals voor zijn rekening.

Tim Siekman dreigt hier zijn shirtje kwijt te raken.