Terug naar overzicht Terug

FC Emmen 4 januari in de Kuip tegen Feyenoord


FC Emmen speelt tijdens de winterstop een oefenwedstrijd tegen Feyenoord. Op 4 januari aanstaande spelen beide teams tegen elkaar in de Kuip. Het aanvangstijdstip is bepaald op 14.30 uur. Op dezelfde dag nog vliegt Feyenoord naar het geplande trainingskamp in Dubai. FC Emmen speelde in de voorbereiding op het huidige seizoen ook tegen Feyenoord. Op 16 juli j.l. wonnen de Rotterdammers in Emmen met 2-0.


De opbrengst van deze wedstrijd komt volledig ten goede aan de Feyenoord Foundation, het goede doel van Feyenoord. Kaarten voor de benefietwedstrijd zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk. Kaarten voor de benefietwedstrijd Feyenoord tegen FC Emmen zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop

Via de Feyenoord Foundation worden projecten en activiteiten gefinancierd, waarmee Feyenoord de (Rotterdamse) samenleving van positieve impulsen voorziet. De focus ligt op de jeugd, waarbij sport, gezondheid en talentontwikkeling de belangrijkste ingrediënten vormen. (Jonge) supporters wordt een steun in de rug gegeven bij een terugkeer naar school of het vinden van geschikt werk. Ook de invulling van bijzondere wensen van zieke Feyenoord-supporters wordt via de Feyenoord Foundation mogelijk gemaakt.