Terug naar overzicht Terug

Loungesponsors bezoeken kasteel Coevorden


De Adbeco VIP Lounge-sponsors zijn onlangs op bezoek geweest bij het H Design Hotels Kasteel Coevorden. Zij waren uitgenodigd voor een exclusieve Rondetafel bijeenkomst in dit 1.000 jaar oude kasteel in het centrum van vestingstad Coevorden. Maar liefst 40 VIP-sponsors gaven aan de uitnodiging gehoor.


Het gezelschap werd  welkom geheten door Sales Manager Kees Dekker, voor deze gelegenheid Kasteelheer van dienst. De avond begon met een rondleiding door de heer Hans van het Stedelijk Museum Coevorden. Hij liet onder anderen de Riddersael en het Blauwe Torenkabinet zien en vertelde smeuïge verhalen over veldslagen en belegeringen. Ondertussen konden de aanwezigen zien dat het in de diverse zalen van het Kasteel prima vertoeven is voor feesten, partijen, vergaderingen, symposium etc.

Na de rondleiding werd de Rondetafel bijeenkomst voortgezet in de Kookstudio alwaar de trainers Gall, Moes en Mulder samen met de spelers Bergkamp, Bannink en Peters echte, luxe ridderhapjes hadden voorbereid. Ridderhapjes waar ze in de middeleeuwen waarschijnlijk nog nooit van gehoord hadden zoals carpaccio van Black Angus Bavette, rouleaux van kip, geitenkaas met rode biet en walnoot, sukade met truffelmayonaise. Onder het nuttigen van de hapjes gaf FC Emmen-directeur Wim Beekman de sponsors een presentatie met als thema “De Stand van Zaken.”

Rond 20.00 uur verplaatste het gezelschap zich naar de Gewelvenkelder, alwaar het onder het genot van een zelfgemaakte, overheerlijke bitterbal met een bijpassend lekker biertje of wijntje meer dan prima Netwerken was.