FC Emmen 2 speelt gelijk tegen Cambuur 2

Zaterdag 1 september, de dag na de thuiswedstrijd tegen De Graafschap, werd er door FC Emmen 2 geoefend tegen Cambuur 2 in stadion De Oude Meerdijk. Beide teams waren redelijk in evenwicht en de wedstrijd eindigde dan ook in 1-1.

fc emmen de graafschap 31 augustus 2018 pedersen

Net als tegen De Graafschap wilden de Emmenaren domineren. In de eerste helft was het vooral FC Emmen dat de bal had, maar tot doelpunten leidde dit niet. In de tegenaanval moest Peter van der Vlag, tussen 2004 en 2009 nog onder de lat bij Cambuur, redding brengen op een inzet van Nigel Robertha.

In de tweede helft bleef FC Emmen dominant en de ploeg van Casper Goedkoop kwam vlak na rust op voorsprong. Arias, geselecteerd voor het nationale elftal van Curaçao, onderschepte de bal en klopte de doelman.

De Drenten kregen mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen, maar tien minuten voor tijd was het Cambuur dat scoorde. Conraad scoorde uit een vrijwel onmogelijke hoek en zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Opstelling FC Emmen: Van Der Vlag; Gronsveld, Warmolts, Engbers, Camara Bos; Bos, De Vos, Bijlsma, Bourdouxhe; Oldenburger, Arias.