Terug naar overzicht Terug

E'tjes tekenen 'contract' voor volgend seizoen


Het hoogtepunt van de ouderavond die FC Emmen vrijdagavond organiseerde was het tekenen van een opleidingsovereenkomst door de E-pupillen die in het seizoen 2015/16 het D2 elftal gaan vormen. In de perskamer van de JENS Vesting, waar normaal gesproken de trainers uit de Jupiler League hun woordje doen, zetten de nu nog E-pupillen in aanwezigheid van de trotse ouders hun naam en handtekening op een in het rood en wit uitgevoerd plakkaat. Een mooi moment voor de pupillen die het volgende seizoen ook officieel lid van de FC Emmen worden omdat de E’s administratief onder de vlag van de amateurvereniging Emmen spelen.


De jeugdafdeling van FC Emmen organiseerde de ouderavond tevens om spelers die de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs gaan maken, met hun ouders, voor te lichten. Zo was er een uitvoerige inleiding van Alex Scheper die namens het Carmel College de mogelijkheden van studeren en het tegelijkertijd bedrijven van topsport schetste. Vervolgens legde Paul Kamphuis (manager Jeugd) op speelse wijze uit hoe de club FC Emmen met de jeugd omgaat. Waarbij vooral de afkorting PVA (Passie, Vaardigheid en Attitude) veel aandacht kreeg.   

De belangstelling was groot.

Alex Scheper (Carmel College) legt uit.

Vincent de Munnik zet als eerste zijn handtekening in het bijzijn van de managers Theo ten Caat (links) en Paul Kamphuis (rechts).

FC Emmen D2 2015/16 (Foto’s: Bennie Wolbers).