Erixon Danso verliest met Aruba van St Vincent

FC Emmen aanvaller Erixon Danso heeft met Aruba de WK-kwalificatie wedstrijd tegen St Vincent and the Grenadines met 2-0 verloren. De wedstrijd werd in Kingstown voor 3500 toeschouwers in het cricket stadion met uitzicht op zee gespeeld. Erixon Danso speelde de volledige wedstrijd. Aruba leek met een 1-0 nederlaag de terugreis te kunnen aanvaarden maar kreeg in de laatste minuut een strafschop tegen die werd benut voor de 2-0. St Vincent had in de vijfde minuut nog een strafschop gemist. De return in de Arubaanse hoofdstad Oranjestad is 9 september.

Het Arnos Vale Playing Field in Kingstown waar Aruba de interland afwerkte.

Het Curaçao van Patrick Kluivert verloor in Willemstad met 1-0 van El Salvador. Ex-Emmenaar Quenten Martines en bijna Emmenaar Rihairo Meulens stonden in de basis.