Emmen B1 pakt punt tegen FC Groningen

Twente Heracles A2-Emmen A1 3-1
Emmen A1 had voor de beker nog met 6-2 van deze tegenstander gewonnen, wellicht dachten de spelers dat het daarom een makkie zou worden maar dat viel bitter tegen. De Emmenaren lieten zeer matig veldspel zien en stonden bij de rust terecht met 2-0 achter. Frederik Bruins en Sander Weenk scoorden voor de Tukkers. Na de rust ging het niet veel beter en de thuisploeg kwam door Koen Tip zelfs op 3-0 voordat Martijn Kamps in de 85ste minuut met een mooie vrije trap vanaf 25 meter de eretreffer op zijn naam bracht.
Opstelling Emmen A1: Eulink; Jarno Voorintholt, Kuper, Klaassens, Broekema (46. Otten); Boelen, Kamps, Van Eeken (60. Hoolsema); Jesper Voorintholt (75. Bruinsma), Schonewille (60. Rojer), Wever.

Emmen B1-FC Groningen B1 1-1
Met het eindresultaat konden beide partijen wel vrede hebben want er was geen sprake van krachtsverschil. De eerste helft was het aantrekkelijkst omdat er redelijk veel kansen vielen te noteren. Joel de Almeida maaide in de 16de minuut over de bal heen terwijl in de slotfase linksback Lascal Boer de aandacht op zich vestigde. Eerst schoot hij van afstand naast en vier minuten later werd een vrije trap van hem net tot hoekschop verwerkt. Dat laatste was in de 39ste minuut en een  halve minuut later stond Lascal Boer aan de basis van de 1-0. Zijn voorzet werd door Martin de Roo ingekopt: 1-0. Na de pauze kreeg Emmen eigenlijk geen echte grote kans meer. FC Groningen was iets dreigender maar veel mogelijkheden leverde het niet op. Tot de 71ste minuut toen spits Stef Nijland een bal die eerst tegen de lat was beland langs doelman Lennon Ebeltjes werkte: 1-1. Kort voor tijd kreeg Emmen nog een kansjes via Richard Johannes maar hij had geen succes met een boogballetje.
Opstelling Emmen B1: Ebeltjes; Fuhler, Rog, De Roo, Boer; Nouri, De Vries, Van der Weide; Johannes, Manuel (78. Pot), De Almeida (76. De Sevret en Jaques)

Emmen B2-FC Lewenborg 2-2
Emmen ging vanaf de start in het offensief wat resulteerde in een aantal kansjes voor Danny Jaspers, Janko Dekker, Bas Dost en Jelle Siekman. In de 19de minuut kwam de thuisploeg op voorsprong middels een harde knal van Bas Dost. Vanaf de 30ste minuut kwam FC Lewenborg beter in het spel wat op slag van rust tot de 1-1 leidde.
Na een aanvankelijk goed begin van de tweede helft zakte het spelpeil na een minuut of tien. De Groningers kregen vervolgens meer grip op het duel en kwamen in de 55ste minuut via een vrije trap ineens op 1-2. FC Lewenborg verdedigde massaal waardoor het voor de Emmenaren lastig spelen was. Rob Herbers doorbrak in de 76ste de ban via een van richting veranderd schot. Op basis van de eerste helft kreeg Emmen B2 iets te weinig maar mocht uiteindelijk met de gelijkmaker tevreden zijn.
Opstelling Emmen B2: Poelman; Gortz, Zuidberg, Dekker, De Jong; Jelle Siekman (73. Kerkdijk), Moolhuizen (72. Cremer); Avci (61. Balsala), Bakker (59. Herbers), Jasper.

Willem ll C2-Emmen C1 1-1
Emmen C1 heeft de kans op de eerste seizoenszege in Tilburg laten liggen. In de eerste helft speelde het matig zonder al te veel inzet. De thuisclub kwam dan ook op een 1-0 voorsprong wat dan tevens de ruststand werd. Na de pauze trokken de Emmenaren feller van leer. In de tiende minuut leverde het dan ook de verdiende gelijkmaker op. Shakib Chakari was de maker. Later kwam hij nog eens alleen voor de keeper maar kon de winnende treffer niet scoren.
Opstelling Emmen C2: Wouda; Jurgens, Wolbers, Chakari, De Vries, Tim Siekman, Wakker, Bal (Kaddouri), Schijf (Ten Voorde), Beeksma (Zivcic), Swama (Bonsink).

SVBO C1-Emmen C2 0-1

Emmen C2 heeft een moeizame maar verdiende overwinning behaald tegen de buren uit Barger-Oosterveld. Vooral in de eerste helft hadden de Emmenaren het betere van het spel maar lieten kans op kans onbenut. Jessie van der Graaf was de enige die in de 25e minuut de doelman van SVBO wist te verschalken. Tot aan de zestien meter liep alles op rolletjes maar het afmaken van de vele kansen was een groot probleem. In de tweede helft ging Emmen op dezelfde voet verder maar honderd procent kansen van achtereenvolgens Jori Bouws, Jessie van der Graaf en Aziz Farsad werden jammerlijk om zeep geholpen. In de zestigste minuut mocht Emmen het zelfs vanaf de penaltystip proberen, maar typerend voor de wedstrijd werd ook deze gemist. Onfortuinlijke nemer was Roy van der Sluis. Vlak voor tijd kon Jori Bouws opnieuw de wedstrijd definitief in het slot te gooien, maar de uitblinker had zijn vizier niet op scherp.

Emmen D1-Flevo Boys D1 6-1
Een afgetekende overwinning voor Emmen D1 hoewel dat er bij rust nog niet zo naar uit zag gelet op de 1-1 stand. Luciano Slagveer had voor de 1-0 gezorgd maar Flevo Boys scoorde voor rust de gelijkmaker. Na de pauze was Emmen schotvaardiger en drukte de overmacht nu ook in doelpunten uit. Wouter Beijering nam de 2-1 en 3-1 voor zijn rekening. Fabian Stevens (4-1), Simon IJzerman (5-1) en Brian Bos (6-1) waren de overige doelpuntenmakers.