Emmen B1 pakt punt in Groningen

De Emmer B-jeugd kwam op sportpark Corpus den Hoorn prima voor de dag. Het had gezien het veldspel en de kansen zelfs meer verdiend maar de paal stond een driepunter in de weg.
De score werd reeds in een vroeg stadium geopend. Hidde Rog trok mee naar voren bij een hoekschop van Danny Jaspers en kopte de 0-1 in. Vijf minuten duurde de voorsprong want in de 12de minuut veroorzaakte Martin de Roo een strafschop en dat betekende de 1-1. In de tweede helft was Emmen de betere ploeg. Björn Zwikker had de mogelijkheid om zijn elftal weer op voorsprong te zetten maar talmde net even te lang. Hidde Rog kopte nog eens op de paal en invaller Pascal de Sevren Jaquet haalde datzelfde kunststukje uit. Het bleef uiteindelijk 1-1 waarbij Emmen tot een veel betere prestatie kwam dan een week eerder in de thuiswedstrijd tegen Twente Heracles toen het eveneens 1-1 werd.
Emmen B1; Ebeltjes; Hüsers, Rog, De Roo, De Jong; Jager (Dekker), Zwikker (Görtz), Nouri (Dost); De Almeida, Van der Weide (De Sevren Jaquet), Jaspers (Manuel).