Terug naar overzicht Terug

Eden Hotel Emmen co-hoofdsponsor


 Eden City Hotels met meer dan 1900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse spraakmakende restaurants en concepten, zoals Café Americain, Simply Bread en FLO Amsterdam, weet Eden Hotel Group voortdurend vernieuwend, flexibel en verrassend zowel de zakelijke als leisure markt te bedienen.
 


De Eden Hotel Group is daarmee een van de grotere, onafhankelijke hotelondernemingen van ons land. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1977 opgericht door de familie Dijkstra. Onder de naam Eden City Hotels exploiteert de groep in de centra van de belangrijkste Nederlandse steden 16 vier- en driesterren hotels onder de Eden vlag. Bovendien is de Eden Hotel Group eigenaar en exploitant van Holiday Inn Eindhoven. Eden Hotel Emmen is met 83 hotelkamers, 12 vergader- en evenementenzalen, een brasserie en specialiteitenrestaurant een prominente vertegenwoordiger van de Eden City Hotels in Noord-Oost Nederland.  Nadere informatie is te vinden op de website:  www.edencityhotels.com.

Zo zal Eden Hotel Emmen het komende seizoen o.a. de businesslunches gaan verzorgen. Vorig seizoen zijn we al gestart met de lunches die één keer per maand georganiseerd werden en daar gaan we nu dus mee door. Een kleine groep sponsors krijgt door middel van ‘speeddaten’ de gelegenheid snel contact te maken met anders sponsors van FC Emmen. Kort, krachtig en compact en gegarandeerd dat u interessante contacten opdoet. We houden u op de hoogte.  

Dus…. vanaf het nieuwe seizoen dankzij de samenwerking met Eden Hotel Emmen. We zijn dan ook zeer blij met onze nieuwe co-hoofdsponsor en wellicht kunnen wij u volgende week nog meer goed sponsornieuws melden.