Terug naar overzicht Terug

Dennis Telgenkamp als enige alles gespeeld


FC Emmen heeft in de eerste helft van het seizoen twintig officiële wedstrijden gespeeld: achttien competitie- en twee bekerduels. In deze wedstrijden werden in totaal twintig spelers ingezet waarvan alleen doelman Dennis Telgenkamp alle wedstrijden volledig heeft gespeeld. Drie spelers kwamen eveneens tot twintig wedstrijden maar speelden die niet voor de volle honderd procent. Sander Rozema kwam daar het dichtste bij, hij werd in de eerste wedstrijd van het seizoen gewisseld maar daarbij bleef het. Rick ten Voorde kwam eveneens tot twintig duels maar stond vier maal niet in de basis en werd een keertje gewisseld. Jurjan Mannes is de vierde speler die twintig wedstrijden op zijn naam heeft staan, hij stond vijf keer wissel en werd vijf keer gewisseld.


De speler met de minste speelminuten is Justin Mulder die vier keer mocht invallen wat in totaal 25 speelminuten betekende. Bart de Groot speelde 31 minuten verdeeld over twee wedstrijden terwijl Josip Baric in drie competitieduels en een bekerwedstrijd tot 79 minuten kwam.

De grootste pechvogel in de eerste helft van de competitie was verdediger Johan Kulhan die wegens een blessure 13 competitie- en 2 bekerwedstrijden moest overslaan. Frank Olijve miste in totaal 10 wedstrijden terwijl Boy Deul 6 wedstrijden wegens fysiek ongemak moest overslaan.

De meeste gele kaarten werden door Sander Rozema en Jurjan Mannes verzameld. De hard werkende middenvelders gaan met vier keer geel de tweede helft van de competitie in. Marcel Seip heeft er drie op zijn naam staan terwijl Jordy van Deelen, Derre Kwee, Frank Olijve, Jens Streutker en Tim Siekman er twee hebben. Laatstgenoemde kreeg die twee in een wedstrijd en is daarvoor in de eerstvolgende competitiewedstrijd, tegen FC Oss, geschorst.