Terug naar overzicht Terug

Dagblad van het Noorden exclusief mediapartner FC Emmen


Mediapartner Dagblad van het Noorden, onderdeel van NDC mediagroep, is sinds de start van dit voetbal seizoen mediapartner geworden van FC Emmen. Gisteren tekenden commercieel directeur Pier Baarsma en algemeen directeur Wim Beekman de overeenkomst in het stadion van FC Emmen.


Samenwerking

FC Emmen en Dagblad van het Noorden hebben de handen ineen geslagen. De voetbalclub haalt met de uitgeversgroep een ervaren speler in huis. De samenwerking gaat verder dan een stoeltje en een bord lang het veld. De partners zien verregaande mogelijkheden binnen het verzorgingsgebied. De adoptie van het talentenprogramma ‘DvhN Stadion Tijgers’ is daar een goed voorbeeld van. De jeugd heeft de toekomst. Tevens zullen er in de toekomst, in samenwerking met van Plan, online tickets voor de thuiswedstrijden worden aangeboden. Gemak dient de mens.

NDC mediagroep

NDC mediagroep kent Noord-Nederland als geen ander. De titels zijn al sinds 1752 verweven met dit gebied. NDC mediagroep is uitgever van een breed aanbod aan producten die specifiek gericht zijn op de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. Met het cross mediale portfolio heeft de uitgever zowel kwalitatief als kwantitatief absoluut het hoogste bereik in deze provincies.

Het Weekblad is de verzamelnaam voor een groot aantal huis-aan-huiskranten. Naast deze weekbladen verschijnen er in vele steden en dorpen lokale huis-aan-huisbladen. Met deze verspreiding heeft NDC mediagroep in Noord-Nederland een bereik van 84%. Het uitgebreide productaanbod van NDC mediagroep zorgt ervoor dat het nieuws doordringt tot in de haarvaten van de noordelijke samenleving.

ndc

Pier Baarsma en Wim Beekman bezegelen de overeenkomst.