Terug naar overzicht Terug

Century mobiliteitspartner van FC Emmen


Century Autogroep is vanaf heden dé exclusieve mobiliteitspartner van FC Emmen. Daarnaast wordt de Business Club op de tweede etage van stadion De Oude Meerdijk omgedoopt tot de Century Lounge. Ook zal het logo vanaf vanavond, bij de thuiswedstrijd tegen Jong PSV, op het wedstrijdbroekje van het FC Emmen-tenue staan.

Als mobiliteitspartner voorziet Century Autogroep samen met Century Lease de spelers, staf en de organisatie van FC Emmen van vervoer. Century is al jarenlang sponsor van de club, maar breidt de sponsorbijdrage nu flink uit. En wanneer de coronamaatregelen versoepelen, wordt de Century Lounge feestelijk geopend bij een thuiswedstrijd van FC Emmen.

Erik Meems, directeur/eigenaar van Century Autogroep, waar ook Century Lease onder valt: “Als lokale ondernemer en noorderling in hart en nieren vind ik het belangrijk om verbonden te zijn met de regio. Wij zijn sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner in Drenthe en Groningen. Een totaaloplosser waar iedereen terecht kan voor alle wensen op mobiliteitsgebied, of het nu gaat om het kopen, onderhouden, (schade) repareren, leasen, huren of priveleasen van auto’s en bedrijfswagens. Een logische keuze is dan ook om met Century Autogroep en Century Lease de samenwerking te intensiveren als dé mobiliteitspartner van FC Emmen. Wij zijn er super trots op dat we samen met de club en andere ondernemers deze regio als belangrijke economische speler nog meer op de kaart zetten!”

Robert Bruinenberg, Manager Century Lease vult aan: “Vanuit Century Lease zijn we maatschappelijk betrokken bij de regio en spreken we de taal van de ondernemers. We zijn een lokale, universele leasemaatschappij en omdat we gelieerd zijn aan een van de grootste leasemaatschappijen van Nederland, Volkswagen Pon Financial Services, combineren we die lokale kracht ook nog eens met inkoopvoordeel voor de klant! Naast onze eigen merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA kunnen klanten ook bij ons terecht voor alle andere automerken, e-bikes en het leasen van ons elektrische stadsvoertuig Carver. Kortom, voor alle wagenparken een oplossing.”

Ben Haverkort, commercieel directeur van FC Emmen: “Century en FC Emmen zijn al sinds jaar en dag aan elkaar verbonden. We zijn er trots op dat we een volgende stap hebben kunnen zetten nu we Century voor de komende jaren als de mobiliteitspartner van onze club mogen presenteren!”