Terug naar overzicht Terug

Carbage Run loting voor Winter Editie 2016


Binnen één minuut waren alle 600 plekken uitverkocht voor de zomer editie van Europa’s grootste straatrally: the Carbage run. Het “kleinere broertje” is de winter editie, die deed daar vorig jaar nog 20 minuten over. Wegens een overvloed aan animo voor de barrelrally heeft de organisatie besloten om over te gaan tot een loting. Van 12 t/m 15 april a.s. kunnen potentiële deelnemers zich inschrijven. Op zaterdag 18 april om 17.00 uur gaat de loting plaatsvinden. Deze is online live te volgen maar is ook open voor publiek!


The Carbage Run
The Carbage Run is een 5-daagse rally door Europa in een auto die niet meer mag kosten dan 500 Euro. Begonnen in de zomer van 2009 met 64 auto’s. Inmiddels uitgegroeid tot Europa’s grootste straatrally met drie edities per jaar. De zomer editie telt maar liefst 600 auto’s en zo’n 2.000 deelnemers. De Winter Edition telt momenteel 250 auto’s met daarin bijna 800 deelnemers. Deze rally gaat niet om snelheid en/of tijd, maar om gekkigheid en creativiteit. Unieke auto’s en een bijzonder avontuur.

Winter Edition 2016
De vijfde Winter Edition van the Carbage Run gaat op maandag 15 februari 2016 van start. De route gaat via Basel, Turijn, Avignon en Toulouse naar Andorra. Maar liefst 7 verschillende landen in 5 dagen met een oud barrel. Met daarin verschillende gebergtes: Vogezen, Zwitserse Alpen, Franse Alpen, het Franse Centraal Massief en als klap op de vuurpijl: de Pyreneeën! Dus aan sneeuw geen gebrek. Inschrijving en loting Er is plek voor slechts 250 auto’s. Inschrijving gaat d.m.v. loting en hiervoor kan ingeschreven worden van 12 t/m 15 april a.s. Op 18 april om 17.00 uur zal de loting plaatsvinden in het FC Emmen Stadion te Emmen. Hier zal Mr. Ernst Rosenbaum, notaris te Emmen de loting uitvoeren.

Loting volgen of bijwonen
De loting is live te volgen via het Youtube-kanaal van the Carbage run en er wordt live getwitterd. Mensen die aanwezig willen zijn bij de loting zijn van harte welkom vanaf 16.30 uur in het voetbalstadion aan het Stadionplein 1 in Emmen.