Terug naar overzicht Terug

C-jeugd wint bekerduel van Drenthina C1


 


Drenthina C1-FC Emmen C1 0-9 

FC Emmen C1 had zoals mocht worden verwacht geen moeite met plaatsgenoot Drenthina C1. Om diverse redenen ontbrak een handvol spelers maar dat was geen beletsel om het duel te domineren zonder tot hoogstaand voetbal te komen. Via een 0-4 ruststand stond er uiteindelijk een 0-9 eindstand op het wedstrijdformulier in het voordeel van de formatie van trainer Nico Haak. Danny Bouws was topscorer met vier goals, Boris Rasevic trof drie maal doel en Hidde Streutker en Rick Ots namen beiden een treffer voor hun rekening.
FC Emmen C1: Kortman (36. Eberhard); Rijkens, Bouws, Strating, Ypenburg (36. IJzerman), Westebring, Ots, Streutker, Hosseini (36. Room), Huser, Rasevic.

 

Boris Rasevic (rechts) scoort een van zijn vier goals.

 

Danny Bouws (rechts) haalt uit voor het derde doelpunt.

 

Pascal Huser (rechts) in duel met de aanvoerder van Drenthina.

Dalen D1-FC Emmen D1 1-1 (Dalen wint na strafschoppen).
FC Emmen D1 speelt in de hoogste landelijke klasse terwijl Dalen D1 in de noordelijke eerste klasse uitkomt maar daar wel ongeslagen koploper is. Desondanks hadden de Emmenaren normaal gesproken zich voor de volgende ronde moeten plaatsen maar dat kwam er niet van. De Emmenaren speelden hun slechtste wedstrijd van het seizoen en kwamen geen moment goed in de wedstrijd. Fabian Greve zette FC Emmen nog wel op voorsprong maar nog voor rust maakte Dalen gelijk. De 1-1 tussenstand werd de eindstand waarna strafschoppen de beslissing in het voordeel van Dalen D1 brachten.
FC Emmen D1: Koers; Nijkamp, Spaans, Baas, Van Dijk, Meinderts, De Vos, Berens, Greve, Heerkes, Berends. Wissels: Arends, Boer, Schrik, Spijodic.