Terug naar overzicht Terug

Businesspartner TastyBasics wint Jaarprijs Goede Voeding 2020


Met ingang van dit seizoen heeft TastyBasics haar sponsorpakket bij FC Emmen aanzienlijk vergroot en is het bedrijf toegetreden tot de groep businesspartners. We zijn trots dat een bedrijf uit de regio met zo’n prachtige missie zich wederom heeft verbonden aan onze club.

TastyBasics is bovendien met haar Muesli Noten & Pitten de winnaar van de Jaarprijs Goede Voeding 2020. Het bedrijf uit Aalden ontving de onderscheiding omdat het helpt met het verbeteren van het voedingspatroon van Nederlanders. TastyBasics gaat uit van voeding die rijk is aan vezels, eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen, in plaats van lege calorieën en veel koolhydraten. Maar daarnaast is de muesli natuurlijk ook gewoon heel lekker. ‘Een smakelijke muesli die in een gezond voedingspatroon past,’ zo luidde het oordeel van de vakjury over het product dat ook nog eens de meeste stemmen kreeg van het publiek.


“Een groter compliment van de vakjury en het publiek hadden wij niet kunnen krijgen voor onze muesli,” aldus Jan Buining, die in 2017 startte met TastyBasics en sindsdien ook sponsor is van FC Emmen. Zusterbedrijven van TastyBasics zijn echter al sinds jaar en dag sponsor van de club. “Wij zijn trots dat onze no-nonsense ‘back to basics-aanpak’ erkenning krijgt binnen de voedselindustrie.” Buining wil met TastyBasics het gezondste merk van Nederland worden, door onbewerkte, koolhydraatbewuste voeding te ontwikkelen. Het bedrijf onderscheidt zich met een innovatief assortiment aan producten die passen in een gezonde leefstijl, met als basis onbewerkte ingrediënten zoals groente, fruit, noten, pitten en zaden. TastyBasics staat voor minder koolhydraten en meer echte voeding.

Op naar een gezonde uitbreiding van onze samenwerking!