Terug naar overzicht Terug

Kinderen wederom gratis naar De Oude Meerdijk


Na het succes van twee weken geleden, thuis tegen VVV-Venlo, mogen ook aankomende zondag alle kinderen tot en met de leeftijd van 12 GRATIS mee naar het stadion. Per volwassene mag er één kind mee, je hoeft dit niet van tevoren aan ons door te geven. Het kind mag naast, voor of achter je zitten.


Neem dus je kind, kleinkind, neefje, nichtje of buurjongen mee naar het stadion! We hopen dat zoveel mogelijk supporters hier gebruik van zullen maken. Zo zal het stadion op een verantwoorde manier toch nog een stuk voller zitten!
Dit is uiteraard binnen alle richtlijnen van het RIVM. Kinderen van die leeftijd hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden omdat het besmettingsgevaar enorm klein is.

We proberen zoveel mogelijk de mooie sfeer terug te brengen waar wij nu al twee jaar met elkaar van genieten. Helaas moet dit nu zonder te zingen en te juichen. We vragen aan onze supporters om deze regels na te leven en er samen het beste van te maken. Zodat we met z’n allen zo snel mogelijk weer mogen juichen en zingen!

Voor de kinderen zijn er meerdere activiteiten op het #HIERKOMIKWEG-plein georganiseerd voorafgaand aan de wedstrijd.