Terug naar overzicht Terug

Programma jeugd: O18 & O16 thuis


Komend weekend spelen alle jeugdteams een competitieduel. Onder 18 en onder 16 spelen op De Oude Meerdijk thuis, onder 13 en onder 10 spelen hun duels respectievelijk bij VV Emmen en SC Angelslo. We verzoeken eenieder de coronamaatregelen door te lezen indien u van plan bent één van de thuiswedstrijden te bezoeken!


FC Emmen O21 is na 3 wedstrijden nog op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. De ploeg van trainer Ruud Jalving verloor van Vitesse O21 en Excelsior O21 en speelde daartussen gelijk tegen PEC Zwolle O21. FC Emmen O21 speelde echter afgelopen weekend een goede wedstrijd, maar de vele kansen tegen Excelsior O21 werden onbenut. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Alphense Boys O21 op het programma. De ploeg uit Alphen aan de Rijn is de competitie sterk begonnen met 7 punten uit 3 wedstrijden.

FC Emmen O18 speelt zaterdag op De Oude Meerdijk een thuiswedstijd tegen DEM O18-1 uit Beverwijk. Het team van trainer Björn Zwikker begon het seizoen met een 4-1 overwinning op Zeeburgia O18-1 en speelde afgelopen zaterdag een doelpuntrijke wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Cambuur. In Leeuwarden werd er met 3-3 gelijk gespeeld, en die stand was met de rust al bereikt. Tegenstander DEM O18-1 speelde al drie keer en pakte de volle buit.


FC Emmen O16 speelt zaterdag net als O18 een thuiswedstrijd in het eigen stadion. De ploeg van trainer Karlo Meppelink neemt het op tegen Zeeburgia O16-1. FC Emmen O16 ging afgelopen weekend met 3-1 onderuit tegen AFC’34 JO16-1 en gaat zaterdag op zoek naar een beter resultaat.


FC Emmen O14 is het nieuwe seizoen ijzersterk begonnen met 9 punten uit 3 wedstrijden. Na een uitoverwinning bij Almere City O14 werden FC Volendam O14 (5-3) en Cambuur O14 (5-1) vervolgens met een nederlaag huiswaarts gestuurd. Afgelopen zaterdag kwam Cambuur O14 nog wel op een 0-1 voorsprong, maar de wedstrijd kantelde door een prachtige gelijkmaker, in het voordeel van de Emmenaren. Aanstaande zaterdag gaan de mannen van trainer Matthias Maurer op bezoek bij FC Dordrecht O14.


FC Emmen O13 speelt na 2 uitwedstrijden weer een thuiswedstrijd. Op het sportpark van vv Emmen is Go Ahead Eagles O13 de tegenstander. Het team van trainer Willem van Loenen zal er zaterdag op gebrand zijn om de eerste overwinning van het seizoen binnen te halen. Ook de gasten uit Deventer zijn dit prille seizoen nog zonder zege.


FC Emmen O12, FC Emmen O11 en FC Emmen O10 spelen dit seizoen in de landelijke Twin Games competitie. O12 speelt uit bij SC Heerenveen, terwijl O11 (uit) en O12 (thuis bij Angelslo) het gaan opnemen tegen PSV. In deze leeftijdscategorieën staat individuele ontwikkeling voorop. De uitslagen van deze wedstrijden worden derhalve niet gepubliceerd.