Terug naar overzicht Terug

Blog | Dag 3 van het trainingskamp


Van dinsdag 5 juli tot zondag 10 juli is onze eerste selectie op trainingskamp in Delden.

De volgende spelers zijn mee op trainingskamp: Arnaud Luzayadio, Azzeddine Toufiqui, Ben Scholte, Dave Funke, Giovarny Sluiter, Gonzalo Sánchez, Jan Quispel, Jari Vlak, Jasin Assehnoun, Jeff Hardeveld, Jeroen Veldmate, Julius Dirksen, Keziah Veendorp, Kyan van Dorp, Lorenzo Burnet, Lucas Bernadou, Maikel Kieftenbeld, Max Wolfs, Michaël Heylen, Ole Romeny, Oussama El Azzouzi, Remi van Ekeris, Rui Mendes, Teun Bijleveld, Edwin Gyasi (proef), Lorenzo Ebecilio (proef), Ludek Vejmola (proef), Mark Pabai (proef).

Donderdag 7 juli, 2022
Ook vandaag stonden er weer twee trainingen op het programma, om 10.30 uur en 15.30 uur. De ochtendtraining was gericht op de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle van vrijdag 8 juli. Er werd daarom veel 11 tegen 11 gespeeld en daarna volgde een afwerkvorm. Lorenzo Ebecilio moest het veld verlaten met een op het oog lichte blessure. Oussama El Azzouzi en Lorenzo Burnet trainen nog individueel.

De middagtraining was een cognitieve training met een kleine partijvorm. Zo konden de spelers zich optimaal voorbereiden op vrijdag, voor de eerste oefenwedstrijd van deze voorbereiding tegen een profclub.

Woensdag 6 juli, 2022
Nadat de eerste training om 10.30 uur was begonnen, verscheen ineens een bekend gezicht; Michaël Heylen. De centrale verdediger heeft net zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij de club. Tijdens de eerste training, waarin de spelersgroep een shuttle run test, conditietraining en elf tegen elf deed, deed hij dus nog niet mee. De middagtraining was dus zijn eerste training, maar dit was een krachttraining. Behalve het diner om 18.30 uur waren de spelers de rest van de avond vrij.

Dinsdag 5 juli, 2022
Om 10.30 uur vertrok de bus vanaf De Oude Meerdijk naar Delden. Ondertussen onderging de nieuwste aanwinst Gonzalo Sánchez nog de medische keuring. Na aankomst en inchecken volgde een lunch, om 15.30 begon de training.

Het was een voornamelijk tactische training van anderhalf uur met in het begin loopwerk en daarna veel partijvormen. Vervolgens konden de spelers douchen en zich klaarmaken voor de warme maaltijd op het complex. De rest van de avond waren ze vrij.