Terug naar overzicht Terug

Blessuregolf bij FC Emmen houdt aan


FC Emmen heeft op papier best een aardige selectie maar als er vier of vijf spelers wegens blessures niet van de partij kunnen zijn wordt de spoeling uiteraard, zoals bij elke club, behoorlijk dunner. Zo kunnen Raymond Gyasi, Johan Kulhan, Frank Olijve, Marcel Seip en tweede doelman Marko Meerits in geen geval vrijdagavond in Sittard spelen. Daarnaast is het zeer de vraag of Boy Deul speelklaar is. Trainer Marcel Keizer: ,,Hij kreeg in het afgelopen weekeinde zonder aanwijsbare reden last van zijn rug. We hebben de moed nog niet helemaal opgegeven maar het is afwachten.” Wel van de partij is linkervleugelverdediger Gaby Jallo die tegen MVV uitviel. Keizer: ,,Na zijn hernia operatie heeft hij nog altijd niet het goede gevoel maar hij traint goed. Hij staat als eerste op het veld en gaat als laatste weg.”


Marcel Keizer heeft de laatste weken een aardig beeld van tegenstander Fortuna Sittard gekregen maar de vraag is of dat beeld nog wel klopt. ,,Fortuna boekte een mooie overwinning bij MVV om een week later thuis met 5-0 het schip in te gaan tegen VVV. Maar er staat vanaf deze week met Ben van Dael een nieuwe trainer voor de groep, dus is het de vraag hoe de spelersgroep daar op reageert.”

Nieuwbakken Fortuna trainer Ben van Dael heeft evenmin een volledige selectie ter beschikking. Roel Janssen is geschorst terwijl Raymond Fafiani, Tim Janssen, Jordy ter Borgh en Youri Loen wegens blessures in de selectie ontbreken.