Terug naar overzicht Terug

Blaasbob competitie op komst


Iedere supporter die ouder is dan 18 jaar en de betreffende avond Bob – en dus nuchter – is, maakt kans om aan het spel deel te nemen door zich voorafgaand aan de wedstrijd bij het BlaasBob team in het stadion te melden. De BlaasBob competitie in de Jupiler League is een initiatief van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Coöperatie Eerste Divisie en bierbrouwer Jupiler.


“De Blaasbob games vragen op ludieke wijze aandacht voor het feit dat alcohol en verkeer niet samen gaan, ook niet rond een wedstrijd in de Jupiler League”, zegt Gerrit Volkers. “Uiteraard neemt FC Emmen graag deel aan dit initiatief en drukken wij onze supporters op het hart te zorgen voor een nuchtere chauffeur voor wie rond de wedstrijd van een glaasje wil genieten.”

Bob’s die deelnemen aan het spel maken iedere week kans op een leuke prijs, maar ook op fraaie hoofdprijzen die op het eind van het seizoen te verdienen zijn in de finale van de BlaasBob competitie. Het afgelopen seizoen zijn de finalisten beloond met LCD televisies en reischeques van CheapTickets.