Terug naar overzicht Terug

Bied mee op de wedstrijdshirts van FC Emmen – Feyenoord!


De gedragen én gesigneerde FC Emmen-wedstrijdshirts van de wedstrijd tegen Feyenoord worden online geveild op MatchWornShirt.com. Bied mee en leg een uniek cadeau onder de kerstboom of haal een stukje Drentse voetbalgeschiedenis in huis!


Steun het Glazen Huis Emmen!

De opbrengst van de veiling gaat naar het Glazen Huis Emmen. Dit jaar wordt hiermee geld ingezameld voor Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren die in een onveilige of instabiele thuissituatie in Nederland leven. In de provincie Drenthe alleen al gaat het om zo’n 9.000 verwaarloosde of mishandelde kinderen. Door mee te bieden kan jij deze kinderen helpen om zich weer goed te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij. Meer weten? Ga naar hetvergetenkind.nl.

Vanaf de aftrap

Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op donderdagmiddag om 14:30. Meebieden kan via MatchWornShirt.com – ook vanaf de mobiele telefoon.

Snel in huis

Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.