Terug naar overzicht Terug

Bestel halve seizoenkaart en ontvang gratis jubileumboek!


Goede reeks
FC Emmen is het seizoen moeizaam begonnen. Maar in de tweede periode heeft FC Emmen uitstekend gepresteerd. Tot en met de laatste speeldag was de ploeg van trainer Hake in de race om de periodetitel. FC Emmen wil de goede reeks graag voortzetten. Daar is uw support hard voor nodig. FC Emmen biedt u daarom graag een aantrekkelijk geprijsde seizoenkaart aan voor de resterende 9 thuiswedstrijden.


50% korting op de halve seizoenkaart
Een seizoenkaart voor de Oost-tribune kost normaal € 175,-. Aangezien de helft van het seizoen er alweer op zit, kost uw eigen vaste plek nu maar de helft. Uiteraard geldt de aanbieding voor alle vakken! Bijgaand treft u een stadionplattegrond aan met daarop de gereduceerde prijzen.

Nog 9 mooie thuiswedstrijden
De 3e en 4e periode zijn aantrekkelijke periodes waarin FC Emmen volop kan meedoen om de hoogste plekken. Er staan mooie wedstrijden op het programma waaronder de derby’s tegen SC Veendam en SC Cambuur. En dankzij de supportersvereniging is er elke wedstrijd gegarandeerd veel sfeer en gezelligheid.
 
Om het aanbod nog aantrekkelijker te maken, krijgt u tot  vrijdag 13 januari 2012 het boek ‘Dromen van de Eredivisie, 25 jaar betaald voetbal in Emmen’ t.w.v. € 14,95 cadeau. Bestel snel want op=op.

Hoe vraagt u de halve seizoenkaart aan
U vult het bijgevoegde aanvraagformulier in en stuurt deze naar Postbus 26, 7800 AA te Emmen. U kunt betalen door het bedrag over te maken op bankrekeningnummer 66.41.62.320 o.v.v. uw stoelnummer. 

Weet u niet precies waar u wilt zitten of wilt u zeker weten of de door u uitgekozen plaats nog vrij is Dan kunt u bellen naar 0591- 670 670. Langskomen in het Univé stadion mag natuurlijk ook. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Rest ons niets meer dan u allen nog fijne feestdagen te wensen en een heel sportief en vooral ook gezond 2012!

Tot ziens in het Univé stadion!

 

Aanvraagformulier in PDF 

Plattegrond Univé stadion