Terug naar overzicht Terug

Ben jij die gastvrije steward die de sfeer in het stadion bewaakt?


FC Emmen krijgt regelmatig mails en belletjes van mensen die graag als vrijwilliger iets willen betekenen voor de club. Deze betrokkenheid waarderen we ontzettend en is eens te meer een bevestiging hoe de club leeft. Sterker nog: deze betrokkenheid is essentieel om de club draaiende te houden.


Momenteel zijn we op zoek naar enthousiaste en gastvrije stewards voor de thuis- en uitwedstrijden van FC Emmen. Heb jij een rood-wit hart? En lijkt het je leuk om je in te zetten voor onze prachtige club? Meld je dan aan!

Wat houdt de functie van steward in?
FC Emmen hecht veel waarde aan een veilige omgeving voor de supporters tijdens thuis- en uitwedstrijden. Als steward bij FC Emmen ben je onderdeel van het veiligheidsteam en draag je bij aan de veiligheid in en rondom het stadion. Tijdens wedstrijden voer je verschillende werkzaamheden uit, waaronder het gastvrij ontvangen van supporters, het uitvoeren van toegangscontroles en het bewaken van de sfeer en veiligheid in het stadion.

Wie zoeken we?
– Je bent minimaal 18 jaar.
– Je beheerst de Nederlandse taal.
– Je bent klantvriendelijk en sociaal.
– Je bent alert en staat stevig in je schoenen.
– Je bent van onbesproken gedrag (i.v.m. screening van de politie).
– Je hebt affiniteit met voetbal en je bent beschikbaar tijdens thuis- en uitwedstrijden.

Wat bieden wij?
– Een opleidingstraject tot steward (UEFA stewardcursus).
– Een leuk team met gezellige collega’s.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag binnen de stewardorganisatie van FC Emmen? Stuur dan een korte motivatiebrief met jouw gegevens en pasfoto naar [email protected] en wellicht nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met stewardcoördinator Harrie Harms (06 25 174 680).