Terug naar overzicht Terug

Belangrijke informatie voor FC Emmen – PSV


P8 is zondag niet beschikbaar vanwege de natte weersomstandigheden van de afgelopen dagen. Ga in plaats daarvan naar P4, P5 en P6 aan de noordzijde van het stadion. Dit zijn verharde parkeerplaatsen en hier zal nog genoeg plek zijn.


Bekijk de kaart met parkeerplaatsen

andre wielens vlaggen fc emmen
Supporter André Wielens en spelers zwaaien met de vlaggen (Foto: Boudewijn Benting)

Vlaggen voor de goede doelen

Voor de wedstrijd worden er bij alle opgangen van de Oosttribune FC Emmen-vlaggen verkocht op initiatief van supporter André Wielens. Er zijn 1000 vlaggen beschikbaar, voor €5 per stuk. De volledige opbrengst gaat naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe, Spieren voor Spieren en M&GEZOND! Het is niet mogelijk om te pinnen. Lees hier meer over de vlaggen!

#HIERKOMIKWEG-plein

Het #HIERKOMIKWEG-plein staat zondag vanaf 12:30 uur in het thema van Back to the 90’s! DJ Roy zorgt dat 2 Unlimited, Spice Girls, Ricky Martin, Backstreet Boys en MC Hammer allemaal meedoen! Maar er is nog meer te doen voor de wedstrijd:

  • De rentree van Mascotte SIBI
  • Kids Club & Merchandise
  • Kinderen kunnen na de wedstrijd voetballen op het veld van De Oude Meerdijk. Lever voor de wedstrijd je eigen voetbal in bij de gele container naast het springkussen. Na de wedstrijd zal die container op het veld komen te staan en kun je voetballen met je eigen voetbal.

In de rust zullen er vanaf het veld shirts, sjaals en mutsen op de tribunes worden geschoten met het promokanon van SIBI. Let goed op en misschien vang jij iets!

Het wordt koud, dus kleed je warm aan!

sibi
SIBI is terug!