Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop VVV-Venlo – FC Emmen


De ticketverkoop voor de belangrijke uitwedstrijd tegen VVV-Venlo is geopend! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 26 januari om 20:45 uur in het Seacon Stadion – De Koel – in Venlo. Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop sluit op vrijdag 25 januari om 15:00 uur, zowel bij de receptie als online.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen! Je moet wel eerst lid worden van FC Emmen.

De supporters van VVV-Venlo nodigen FC Emmen-supporters uit om voor de wedstrijd samen wat te drinken. Om 19:00 uur ontmoeten beide supportersgroepen elkaar voor een kop koffie. Daarna gaan ze gezamenlijk naar een café vlakbij het stadion.

Openbaar vervoer is niet toegestaan. De mogelijkheden voor vervoer naar VVV-Venlo – FC Emmen:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €15 online of bij de infobalie. Je kunt gratis parkeren in de bussluis. Wil je wat drinken met de VVV-supporters, zorg dan dat je voor 19:00 uur geparkeerd hebt in de bussluis.
  • Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten. Let op: de bus gaat om 14:30 uur weg uit Emmen, om op tijd te zijn voor de ontmoeting met VVV-supporters!
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

Het is niet mogelijk met PIN te betalen in het gastenvak.

Het stadion in Venlo is geopend vanaf 19:45 uur.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze wordt op de wedstrijddag omgewisseld in de bus of in de bussluis bij het Seacon Stadion – De Koel -.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!

Het is niet toegestaan om naar de binnenstad van Venlo te gaan.