B-jeugd eervol onderuit tegen SC Heerenveen

FC Emmen B1 speelde tegen het in de eredivisie uitkomende SC Heerenveen B1 in de eerste helft een aanvaardbare partij. Er werden geen kansen weg gegeven en in aanvallend opzicht werden er enkele mogelijkheden gecreëerd. In de tweede helft leken de Heerenveners het duel naar zich toe te trekken en kwamen op een 0-1 voorsprong maar vijf minuten later maakte FC Emmen B1 middels Luciano Slagveer gelijk: 1-1. Met Jens Jurn Streutker in de spits probeerde FC Emmen B1 de bakens te verzetten en maar het doelpunt viel aan de andere kant. Na de 1-2 waren de Emmenaren enkele malen dicht bij de gelijkmaker. Zo raakte Jens Jurn Streutker de lat en Luciano Slagveer de paal maar succes bleef uit.
FC Emmen B1: Berends; Streutker, Poelstra, Fokkens, Stollenga, Van Bree, Simon IJzerman, Heerkes, Bas (41. Hindriks), Slip (53. Tom Westebring), Slagveer.
*Gianluca Caria is dinsdag aan zijn kruisbanden geopereerd en zal vermoedelijk het gehele seizoen uitvallen.