A-jeugd gelijk in Zwolle, forse zege FC Emmen C1

FC Zwolle A1-FC Emmen A1 1-1 (beker)
FC Emmen kende een moeilijke eerste helft want de Zwollenaren ageerden een stuk feller en scherper dan de Emmenaren. De thuisploeg, het duel werd in het nieuwe stadion gespeeld, kwam ook vlot aan de leiding want in de achtste minuut kwam vanuit een hoekschop de 1-0 tot stand. FC Zwolle bleef ook daarna de gevaarlijkste ploeg maar FC Emmen kwam gaandeweg toch meer aan voetballen toe. Trainer-coach Berry Zandink wisselde na rust een trio spelers, Yannis Kazantzis was voor de pauze al gewisseld voor Sietze Glazenburg, waarna FC Emmen in staat was meer druk op de Zwolse verdediging uit te oefenen. De gasten uit Emmen sleepten er uiteindelijk nog een zwaar bevochten gelijkspel uit het vuur. Een minuut of vijf voor het einde schoot Wouter van Aanholt de 1-1 binnen na een voorzet van Rick ten Voorde.
FC Emmen A1: IJzerman; Kuilder, Van der Ham (46. Schijff), Van der Berg, Koenders, Beeksma, Van der Kooij (46. Van Aanholt), Kazantzis (38. Glazenburg), Kiekebelt, Fidom (46. Kranenburg), Ten Voorde.

Raptim C1-FC Emmen C1 0-8 (beker)
Na het oefenduel tegen BV Veendam op dinsdag (uitslag 4-4) speelden de Emmenaren de tweede wedstrijd in twee dagen tegen het Coevorder Raptim C1. De C-jeugd van trainer-coach Nico Haak won met 8-0 na een 4-0 ruststand. Hoewel Raptim de nadruk legde op het voorkomen van doelpunten speelde FC Emmen C1 een goede wedstrijd en toonde aan de laatste weken vooruitgang te hebben geboekt. Topscorer in Coevorden was Danny Bouws met 4 treffers, de overige goals kwamen op naam van Stephen Warmolts 2, Boris Rasevic 1 en Stan Ypenburg 1. Rick Ots onderscheidde zich met een aantal prima assists. Om uiteenlopende redenen kon geen beroep worden gedaan op Pascal Huser, Kay Schraa, Harold Strating, Nick Room en Richard Eberhard.
FC Emmen C1: Kortman: Jonkers (36. Rijkens), Streutker, Hosseini (36. Westebring), Wessels (36. IJzerman), Warmolts, Ots, De Bruin, Rasevic, Ypenburg en Bouws.