Terug naar overzicht Terug

ArboNed een seizoen langer op ons shirt


ArboNed heeft de verlenging van het (vitaliteits-)partnership met FC Emmen getekend en staat ook aankomend seizoen op het wedstrijdshirt van FC Emmen. ArboNed is er dus volgend seizoen sowieso weer bij!

Sandra Bruggeman, commercieel directeur ArboNed: “Vanuit onze lokale betrokkenheid zijn we al vanaf 2018 trotse sponsor van FC Emmen. Uit deze fijne samenwerking zijn al veel mooie initiatieven ontstaan, zoals het FC Emmen-verzuimpakket en het online vitaliteitsprogramma #HIERWORDIKFIT. We scharen ons graag achter de enorme hoeveelheid betrokken supporters door ook in het nieuwe seizoen achter FC Emmen te blijven staan.”

Ben Haverkort, commercieel directeur FC Emmen en Dave Fitsch, commerciële zaken FC Emmen: “De succesvolle samenwerking met ArboNed draagt bij aan meer slagkracht en kennis om ‘onze’ regio nog gezonder te maken. Het doet ons goed om te zien dat deelnemers van het #HIERWORDIKFIT vitaliteitsprogramma gezonder en fitter door het leven gaan.”

Partnership
De samenwerking is in stadion De Oude Meerdijk ondertekend door Sandra Bruggeman, commercieel directeur van ArboNed en Ben Haverkort en Dave Fitsch namens commerciële zaken van FC Emmen.