Terug naar overzicht Terug

Supporterspraot met Jan Millekamp


Naam:
Jan Millekamp

Waar kom je weg:
Ik woon al bijna vijftig jaar in Dalen. Vlak nadat ik met mijn vrouw trouwde 49 jaar terug, ben ik naar Dalen verhuisd.

Heb je zelf ooit gevoetbald?
Ik heb vroeger bij V.I.O.S. Oosterhesselen en bij Dalen gevoetbald. Hier stond ik altijd linksbuiten of als aanvaller op het veld. Nu voetbal ik niet meer, maar doe ik nog wel aan hardlopen bij E.A.C. De Sperwers bij de oncologieloopgroep.

Waarom FC Emmen?
Ik ben al actief supporter sinds 1985. FC Emmen is voor mij een vaste activiteit geworden elke week en dat al meer dan 35 jaar lang.

Favoriete speler:
Op dit moment zijn dat zeker Sergio Peña en Glenn Bijl. Ik vind dat Glenn altijd zo veel wilskracht laat zien voor FC Emmen en dat waardeer ik heel erg bij hem.

Mooiste moment van FC Emmen:
Mijn mooiste moment met FC Emmen was toch zeker de promotie naar de eredivisie. Ik vergeet het nooit weer toen we met zeventienduizend man op het plein stonden in Emmen. Daarnaast heb ik natuurlijk ook heel veel andere mooie momenten met FC Emmen meegemaakt, maar dit was wel het mooiste moment.

Met wie ga jij, wanneer het weer kan, naar het stadion:
Ik ga altijd met één of allebei mijn zoons naar de wedstrijd toe. Hopelijk kan dat snel weer een keer.

Wat mis je het meest nu je niet naar het stadion mag:
De sfeer op De Oude Meerdijk is altijd geweldig. Ik heb nog steeds dezelfde spanning voor een wedstrijd als ik hem op tv kijk, maar de sfeer die je normaal altijd in het stadion hebt, mis ik enorm.

Bericht aan de ploeg:
Ik hoop en denk dat jullie in de eredivisie blijven! Met de manier waarop jullie nu spelen, moet dat sowieso goedkomen.