Terug naar overzicht Terug

Adbeco Accountants wisselt met Itass


Op 1 juli aanstaande houdt de vierde man langs de lijn het wisselbord omhoog; Adbeco Accountants wisselen met Itass! Adbeco VIP Lounge wordt per 1 juli Itass VIP Lounge. Zoals wij u al eerder hebben laten weten is Adbeco Accountants buitenspel gezet door landelijke regels. Een accountant die de controle uitvoert bij een bedrijf/club mag geen reclame maken bij datzelfde bedrijf. Aangezien Adbeco erg graag de controle wilde blijven uitvoeren én wij als FC Emmen zijnde zeer tevreden over hun dienstverlening zijn, hebben wij ze verzocht om de controlerend accountant te blijven. Waardoor ze dus noodgedwongen moeten stoppen met de naamgeving van zowel de 1e etage als ook de VIP Lounge. Wij vragen u om te gaan staan en Adbeco Accountants onder een luid applaus van het veld te laten gaan. Adbeco bedankt!!


Met evenveel applaus vragen wij uw aandacht voor de nieuwe naamgever van de VIP Lounge. 11Vanaf 1 juli zal deze exclusieve ruimte Itass VIP Lounge gaan heten! Directeur Wim Langen van de  IT-werkplekspecialist heeft zijn bedrijf voor 3 voetbalseizoenen aan FC Emmen verbonden. Om de komende maanden een goede warming up te kunnen doen hebben wij de nieuwe naam reeds vanavond onthuld. Tot 1 juli zullen zowel Adbeco als Itass een naamsvermelding hebben in de VIP Lounge.

Gelukkig blijft Adbeco als prominent sponsor aan FC Emmen verbonden!

 Itass specialist in IT-oplossingen

Itass is gespecialiseerd in IT-oplossingen voor werkplekken. Of het nu om 5 of 500 werkplekken gaat, Itass biedt de beste IT-oplossing voor uw organisatie. Van advisering en systeembeheer tot de aanleg van netwerken en inrichting van cloud werkplekken. Door integratie met telefonie creëren wij voor iedere organisatie, klein en groot, de optimale IT-werkplek.

 

Foto’s: Bennie Wolbers

Basisspelers verlengen hun contract!

Naast het transfernieuws over Adbeco/Itass hebben wij ook nog het heuglijke nieuws dat een aantal basisspelers hun overeenkomst langdurig verlengd hebben. Spelers en trainers blijven in auto’s van Century rijden. Century Autogroep en FC Emmen hebben een al jarenlange, zeer prettige samenwerking op het gebied van de auto’s voor spelers en technische staf. Door een prachtig driehoekje tussen Century Autogroep, rug-sponsor Noordlease en FC Emmen zijn de voetballers en trainers ervan verzekerd dat zij ook de komende seizoenen in auto’s van Century rijden. Het autobedrijf met maar liefst 18 vestigingen kent u daarnaast van de Audi Challenge tijdens ons jaarlijkse Rondje Exloo. Century Autogroep heeft de huidige sponsorovereenkomst met drie voetbalseizoenen verlengd, waarvoor dank.

 

ING Bank tekent voor drie seizoenen bij

ING is één van de vele blijvers in de (sponsor)selectie van FC Emmen. Ondanks dat hun reclameleus “Oranje is liefde voor voetbal” is, hebben zij toch ook een groot hart voor rood-wit, hebben een behoorlijke upgrade gedaan en met veel liefde hun contract met FC Emmen met drie voetbalseizoenen verlengd. Wij danken Regiodirecteur Gerrit Keen van harte voor deze mooie één-twee combinatie!

Naast al het voorgaande prachtige sponsornieuws kunnen wij u melden dat binnen onze (sponsor)selectie nagenoeg alle spelers (sponsors) hun contract verlengd hebben, dan wel de optie tot verlenging gelicht hebben. Er heeft nagenoeg geen enkele sponsor om een transfer gevraagd!

Wij willen bij deze dan ook alle sponsors hartelijk bedanken voor de ondersteuning gedurende het afgelopen seizoen en alle voorgaande jaren. Wij zijn u hier zeer erkentelijk voor. Dank!

Om onze erkentelijkheid nog meer te laten blijken zullen wij u allen zeer binnenkort in een paginagrote advertentie in Het Dagblad van het Noorden bedanken, inclusief het vermelden van uw bedrijfsnaam. Zonder uw steun zou er namelijk geen betaald voetbal in Zuidoost Drenthe mogelijk zijn!